Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Πένθος στο Μεσολόγγι: “έφυγε” ο Χρήστος Παπανικολάου

Πένθος στο Μεσολόγγι: “έφυγε” ο Χρήστος Παπανικολάου

papanikolaou
Νεότατος εγκατέλειψε την ζωή ο Χρήστος Παπανικολάου, γνωστός και αγαπητός Μεσολογγίτης που είχε παρουσία και στα κοινά επί χρόνια.
Ο Χρήστος έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία πριν περίπου 15 μέρες και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών. Την περασμένη εβδομάδα η υγεία του βελτιώθηκε και ετοιμαζόταν να κατέβει στο Μεσολόγγι, αλλά επιδεινώθηκε και πάλι με αποτέλεσμα να εισαχθεί ξανα και χτες το βράδυ να χάσει τη ν μάχη, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη θλίψη.
Ήταν συνταξιούχος υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας, δημοτικός σύμβουλος επί δύο τετραετίες και διετέλεσε αντιδήμαρχος Οικονομικών και στενός συνεργάτης του Γ. Πρεβεζάνου.
aixmi-news.gr

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνου:«Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συμπολίτη μας Χρήστου Παπανικολάου. Ενός ανθρώπου δραστήριου και ιδιαίτερα αγαπητού στην τοπική κοινωνία, που προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Δήμο μας από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου. Στην οικογένειά του, απευθύνω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.