Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Τι λένε οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού για όσα έγιναν μετά τον αγώνα με τον Ουμπιακό-Καταγγέλουν τραυματισμό οπαδού

Τι λένε οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού για όσα έγιναν μετά τον αγώνα με τον Ουμπιακό-Καταγγέλουν τραυματισμό οπαδού

Aνακοίνωση για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού Θύρα 6-Warrios.
Aναφέρονται στο φορτισμένο διάλογο που είχαν με τον μεγαλομέτοχο Φώτη Κωστούλα και στον τραυματισμό οπαδού  κατά τα επεισόδια με την αστυνομία.

Η ανακοίνωση με την εκδοχή των οργανωμένων:

Μετά την πανευρωπαϊκή πρωτιά του ενός γύρου χωρίς νίκη στην οποία έχει οδηγηθεί ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας μέσα από τα πλάνα τριετίας και το πορτογαλικό μοντέλο του «αλάνθαστου» σχεδιαστή και μετά από ακόμη μία ήττα, στο τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, ολιγομελής αντιπροσωπεία του συνδέσμου, βρέθηκε δίπλα στους παίκτες. Αφήνοντας στην άκρη την πίκρα και την απογοήτευση από τα συνεχή τραγικά αποτελέσματα, εμψυχώσαμε σε πολύ καλό κλίμα τους ποδοσφαιριστές μας έχοντας σαν μεταφραστή για τους ξένους τον Γιώργο Λιάβα. Οι παίκτες έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη τόσο στα εντός όσο και στα εκτός παιχνίδια, έδειξαν να αντιλαμβάνονται πλήρως το μέγεθος του προβλήματος και δια στόματος του Αλέξανδρου Καββαδία μας υποσχέθηκαν πως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσει η κατάσταση.
Το πολύ καλό κλίμα της κουβέντας μπορούν να επιβεβαιώσουν σαν μάρτυρες οι παρευρισκόμενοι ποδοσφαιριστές, το οποίο όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ διέκοψε βίαια η εισβολή του μεγαλομετόχου της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μιμούμενος συμπεριφορές άλλων παραγόντων που δεν συνάδουν με το ήθος που τόσο ευαγγελίζεται πως έχει, άρχισε, χωρίς ΚΑΜΙΑ αναφορά στο πρόσωπό του, να καταφέρεται με αισχρούς χαρακτηρισμούς και χυδαίες εκφράσεις και προσβολές στην παρευρισκόμενη αντιπροσωπεία μας. Τα μέλη μας διατήρησαν, προς τιμήν τους, την ψυχραιμία τους και προσπάθησαν να του δώσουν να καταλάβει, έστω και τώρα, την πραγματική αιτία της κατρακύλας. Αυτό έφερε νέο παράλογο ξέσπασμα από την πλευρά του, που συνοδεύτηκε από ειρωνικές και απειλητικές εκφράσεις όπως “θα φύγω και θα αλωνίζετε στα τοπικά” γεγονός που προκαλεί ερωτήματα, καθώς πώς γίνεται να μιλάει έτσι και σε β’ πρόσωπο μάλιστα, για την ομάδα που του ανήκει που υποτίθεται ότι την πονάει και θα κάνει τα πάντα για να την σώσει παρά την φάση που περνάει.
Προφανώς ένας άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα δεν μπορεί να εκφράζεται έτσι για αυτή. Επίσης, η δήλωσή του πως έχει εδώ και καιρό απλήρωτο τον πρόεδρο της ομάδας Μάκη Μπελεβώνη, προκαλεί εύλογα ερωτήματα.
Στη συνέχεια της κουβέντας προχώρησε σε νέες απειλές περί διωγμού από το γήπεδο, σφραγίσματος του πετάλου, πράγματα που έχουν ζημιώσει την ομάδα στο παρελθόν όπως τα ίδια τα στελέχη της ΠΑΕ έχουν παραδεχτεί σε παλαιότερες συνεντεύξεις τους. Μπροστά σε αυτές τις απειλές και μετά από σύντομη συνομιλία μεταξύ των μελών μας που βρισκόταν ακόμα στο γήπεδο, αποφασίσαμε να ζητήσουμε περαιτέρω διευκρινίσεις από τον ίδιο. Στην ειρηνική προσπάθεια προσέγγισης της καφετέριας του γηπέδου μας όπου βρισκόταν και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ σκοπό έντασης είδαμε το διάδρομο φραγμένο από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Όπως τους τονίσαμε τουλάχιστον 10 φορές δεν είχαμε κανένα σκοπό αντιπαράθεσης μαζί τους. Μάρτυρες στις ειρηνικές μας προθέσεις οι διοικητές τους, που ήταν παρόντες (τα ονόματα τους είναι διαθέσιμα).
Εκείνη τη στιγμή μέλος μας που ήταν με γυρισμένη πλάτη δέχτηκε άνανδρη δολοφονική επίθεση με γκλοπ. Το αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι και η διακομιδή μετά από παράκληση του ίδιου του αυτόπτη μάρτυρα διοικητή της αστυνομίας στο νοσοκομείο Αγρινίου. Τα ντοκουμέντα της επίθεσης είναι επίσης διαθέσιμα σε όλους. Ευτυχώς ο συνοπαδός μας γλύτωσε τα χειρότερα με 9 ράμματα στο κεφάλι. Η γνωστή δολοφονική μανία της αστυνομίας παραλίγο να προκαλέσει μπάχαλο για ακόμη μία φορά.
Η στοχοποίηση του κόσμου σαν αντιστάθμισμα των τραγικών αγωνιστικών επιδόσεων και των αποτυχημένων επιλογών σας, είναι ένα παραμύθι που έχει ξανασερβιριστεί κύριοι της διοίκησης. Για τις δικές σας ευθύνες μια γραμμή την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μάλλον αρκετή. Ούτε μια παραίτηση, ούτε μια συγγνώμη.
Το επόμενο σας βήμα είναι σίγουρα η φασιστική πρακτική του κλεισίματος του πετάλου. ΕΣΕΙΣ είστε αυτοί που οδηγείτε στα βράχια την ομάδα με τις ενέργειές σας, ακόμα και τώρα που απαιτείται ενότητα από ολους. Αν δεν επιδιώκετε τη συσπείρωση ή είστε ανίκανοι να την πετύχετε τουλάχιστον βρείτε την μαγκιά και παραδεχτείτε δημόσια την πλήρη αποτυχία σας φέτος στο αγωνιστικό και επικοινωνιακό κομμάτι. Εμείς από τη θέση μας, ακόμα και τώρα, θα καλέσουμε όλο τον κόσμο του Αγρινίου να σταθεί δίπλα στην ομάδα, μέχρι να επιτευχθεί ο ζωτικός στόχος της παραμονής, κάτι που εσείς κύριοι διοικούντες θα έπρεπε καιρό τώρα να έχετε κάνει, και καιρό τώρα αποφεύγετε να κάνετε, παρά μόνο προβαίνετε σε εμπρηστικές δηλώσεις που σπέρνουν τη διχόνοια σε μια τέτοια κρίσιμη καμπή για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Γιώργος

  Το ότι βρίζατε τη μάνα κάποιου από την αρχή ως το τέλος δε βλέπω να το αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας. Τι σας φταίει η μάνα του οποιοδήποτε; Εσείς δεν έχετε μάνα; Είναι χάλια η πορεία της ομάδας φέτος λόγω τραγικών λαθών της διοίκησης φέτος είστε και εσείς τραγικοί ! Εμείς, ο υπόλοιπος κόσμος που πηγαίνουμε γήπεδο τι φταίμε;
  Και μετά μιλάτε για ενότητα …

 2. Πέλεκυς

  Βρίζατε τη νεκρή μάνα του ανθρώπου και έχετε μούτρα και μιλάτε ….

 3. Γιαννης

  Η ομάδα είναι εταιρία και ανήκει στον πρόεδρο της. Η ομάδα όμως έχει φιλάθλους – πελάτες που είναι ο κόσμος. Το προϊόν δηλαδή η ομάδα διανύει την χειρότερη περίοδο της νίκες 0. Άρα το προϊόν δεν είναι καλό αυτός δηλαδή που το πουλάει κάτι κάνει λάθος συμβαίνει κι αυτό σε πολλές εταιρίες. Δεν ξεχνώ πόσο καλό ήταν το προϊόν δηλαδή ο Παναιτωλικός τα προηγούμενα χρόνια. Αν δεν αλλάξει κάτι τον Ιανουάριο να σωθεί η κατάσταση να διαφυλαξουν την ομάδα-προϊόν τότε πουλας η κλείνεις την εταιρία. Για όσους όμως ο Παναιτωλικός είναι ιδέα ή κάτι άλλο που αγαπά όπως τον αγαπώ κι εγώ θα επιμένω να θέλω πάντα το καλύτερο για αυτόν στηρίζω και την διοίκηση που έχουμε και τον κόσμο που τον αγαπά και την θύρα 6. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Απλά ότι είναι να γίνει να είναι ξεκάθαρο από την πλευρά όλων να μην οδηγούμε τα πράγματα εκεί που θέλει ο καθένας ξεχωριστά.

 4. fdfd

  Anti na zitisete signwmi gia tin xiadiotita ton logwn sas apenanti se mia ginaika pou sto finale den ftaiei se tipota exete ta moutra kai milate. Monoi sas apaxiwnetai tin thira 6. Makari na vrethei enas sovaros anthrops kai na empnefsei tin thira 6 giati to pigainete teleiws lathos to karavi.

 5. Κώστας

  Η στήριξή των οπαδων στην ομαδα ειναι αξιέπαινη Η εμμονή τους να βριζουν ΜΑΝΕΣ αντιπάλων και μη καταδικαστέα

 6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΚΑΙ ΠΟΛΥ SOFT ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.