Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

«Τείχος» από σαμπάνιες για τον Βελισσάρη με …τηλεφωνική παραγγελία

«Τείχος» από σαμπάνιες για τον Βελισσάρη με …τηλεφωνική παραγγελία

Kαλοκαίρι, πανηγύρια και… Γιώργος Βελισσάρης. Έννοιες συνυφασμένες  πλέον. Οπως και οι “τείχοι” από σαμπάνιες. Και καθώς διάγουμε την εποχή του διαδικτύου και του facebook αυτές οι νυχτερινές  ιστορίες γίνονται ευρέως γνωστές.

Το nafpaktianews.gr λοιπόν πληροφορεί για κάτι αξιοσημείωτο που καταγράφηκε  στο πανηγύρι του Ευπαλίου  όπου έλαβε χώρα η γιορτή για τα 30 χρόνια της ομάδας του  Απόλλωνα.

Θαυμαστής του δημοτικού αοιδού έδωσε παραγγελία μέσω… τηλεφώνου για να ανοίξουν  δύο μέτρα σαμπάνιες. Οι σερβιτόροι έτρεχαν πυρετωδώς  και η εντολή εξετελέσθη.

To nafpaktianews.gr πάντως πληροφορεί  πως το άτομο που έδωσε την τηλεφωνική παραγγελία έχει επιδείξει και κοινωνικό έργο στηρίζοντας τους πληγέντες των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. mhtsakos

    Φαινόμενα παρακμής μιας τριτοκοσμικής χώρας.Ότι έχουμε αυτό και αξίζουμε.Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο.
    Υ.Γ.Όλοι εσείς Βελισσάρηδες,Καψάληδες,Τσίκοι,Γρίβες κ.λ.π. μακρυά από την ιερή ηπειρώτικη αυθεντική παράδοση.Περιοριστείτε στα γυφτοτσιφτετέλια και στα αρκουδοτράγουδα.

  2. gianniotis

    Φαινόμενα παρακμής μιας τριτοκοσμικής χώρας.Ότι έχουμε,αυτό και αξίζουμε.Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Βελισσάρηδες,Καψάληδες, Τσίκοι,Γρίβες και λοιποί,μακρυά από την άγια ηπειρωτική παράδοση.
    Περιοριστείτε στα γυφτοτσιφτετέλια και στα αρκουδοτράγουδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.