Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Παναιτωλικού βράβευσε ο δήμαρχος

Την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Παναιτωλικού βράβευσε ο δήμαρχος

Δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της.
Tην γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ, για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία βράβευσε την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2016 ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου.
Ο κ. Παπαναστασίου, υποδεχόμενος την γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης στην αίθουσα του Δημαρχείου, έδωσε θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, την Διοίκηση και σε όλο το επιτελείο της ομάδας, δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της αλλά και σε όλες τις ομάδες της περιοχής και απένειμε αναμνηστική πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ. κ. Παναγιώτης Στεργίου.
Ο κ. Στεργίου  ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου για την πρόσκληση και την απονομή προς τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου. Ανέφερε πως η σκληρή δουλειά των τελευταίων τριών χρόνων, τόσο της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου όσο και της διοίκησης, απέφερε καρπούς και δήλωσε χαρούμενος που η δημοτική αρχή απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό και σε όλες τις ομάδες της πόλης , όπως είναι και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Ν.Γκρίζης.
Αντίστοιχα, η ομάδα χειροσφαίρισης προσέφερε ως δώρο στον κ. Παπαναστασίου μία αναμνηστική μπλούζα με υπογραφές όλων των παικτριών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κκ. Νίκος Γκρίζης και Θύμιος Γρίβας και δημοτικοί σύμβουλοι.

1 2 3 5 4

DSCN3149

DSCN3152

DSCN3153

DSCN3155

DSCN3158

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. στοχαστής

    Συγχαρητήρια στην ομάδα και το επιτελείο της, συγχαρητήρια και στη δημοτική αρχή που στηρίζει τέτοιες προσπάθειες που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος και πολύ περισσότερο η νεολαία μας. Η στήριξη να συνεχισθεί και στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.