Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Το 7ο Αντάμωμα στη Βαλμάδα του Ορεινού Βάλτου

Το 7ο Αντάμωμα στη Βαλμάδα του Ορεινού Βάλτου

Το έβδομο στη σειρά Αντάμωμα, διοργάνωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας των Βαλμαδιωτών της Αθήνας στο πανέμορφο χωριό της Βαλμάδας Βάλτου την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020.

Προσαρμοσμένο όμως στις ιδιαίτερες συνθήκες που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού, που δεν επέτρεψαν για το φετινό Αντάμωμά την πραγματοποίηση του παραδοσιακού πανηγυριού που είχε καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Το 7ο αντάμωμα ξεκίνησε με Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Χοροστάτησαν ο π. Ευστάθιος Καραδήμας και ο π. Ηλίας Μανιφάβας.

Το ιερό αναλόγιο πλαισίωσαν οι κ.κ. Παναγιώτης Παππάς και Κώστας Γελαδάρης.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, κεράστηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι με παραδοσιακή ραβανί και αναψυκτικά (είμαστε σε περίοδο νηστείας για την μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου).

“Ευχόμαστε το φετινό Αντάμωμά μας να είναι το πρώτο και το τελευταίο που θα έχει πραγματοποιηθεί υπό τέτοιες δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες.

Και του χρόνου να επιστρέψουμε στην… κανονικότητα (για να χρησιμοποιήσουμε έναν όρο της εποχής του κορωνοϊού) των προηγούμενων Ανταμωμάτων μας.

Χρόνια Πολλά! Καλή Παναγιά! Ο Άγιος Δημήτριος βοήθειά μας!”, καταλήγει η σχετική ενημέρωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Βαλμαδιωτών.

Πηγή: valmada.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.