Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Το… διασκέδασαν στην τελετή λήξης των ακαδημιών της ΑΛΦΑ 93

Το… διασκέδασαν στην τελετή λήξης των ακαδημιών της ΑΛΦΑ 93

spo-alfa-lixi-akadimion2

Σε κλίμα χαράς, ικανοποίησης και διασκέδασης έγινε η τελετή λήξης των ακαδημιών μπάσκετ της ΑΛΦΑ 93 για την περίοδο 2015-16. Στην εκδήλωση, που διεξήχθη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (12/6), συμμετείχαν πάνω από 100 παιδιά των ακαδημιών μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού του ΔΑΚ Αγρινίου.

Αρχικά έγινε ενημέρωση των γονιών από τον προπονητή της ομάδας και των ακαδημιών, Ντίνο Καραπιπέρη, σχετικά με την πρόοδό τους και τη δουλειά που έγινε μέσα στη χρονιά, ενώ τους ευχαρίστησε τόσο για την στήριξη που παρείχαν στα παιδιά όσο και στην ομάδα την ίδια.

Παρόντος και του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, έγιναν βραβεύσεις και απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών, ενώ στη συνέχεια έγιναν αγώνες επίδειξης από τα τμήματα της ομάδας και διαγωνισμοί.

Στη συνέχεια, σε ένα παιχνίδι-έκπληξη, οι γονείς και τα μέλη του ΔΣ μαζί με τον προπονητή της ομάδας αντιμετώπισαν την ομάδα ΜΙΝΙ 2002 (που έφτασε φέτος στον τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ), αλλά και το παιδικό τμήμα της ΑΛΦΑ 93.

Εκεί, η… εμπειρία μίλησε και τα πιτσιρίκια γνώρισαν την ήττα από τους… μπαμπάδες και το ΔΣ, ενώ μετά τη λήξη όλοι έγιναν μία παρέα, αντάλλαξαν ευχές και έδειξαν ότι το διασκέδασαν “με την ψυχή τους”.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε βράβευση του τμήματος ΜΙΝΙ 2002 για την παρουσία του στον τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ, αλλά και για την γενικότερα σημαντική πορεία που έκανε στο πρωτάθλημα.spo-alfa-lixi-akadimion1

spo-alfa-lixi-akadimion3

spo-alfa-lixi-akadimion4

spo-alfa-lixi-akadimion5

spo-alfa-lixi-akadimion6

spo-alfa-lixi-akadimion7

spo-alfa-lixi-akadimion8

spo-alfa-lixi-akadimion10

spo-alfa-lixi-akadimion11

spo-alfa-lixi-akadimion12

spo-alfa-lixi-akadimion13

spo-alfa-lixi-akadimion14

spo-alfa-lixi-akadimion15

spo-alfa-lixi-akadimion16

spo-alfa-lixi-akadimion17

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.