Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Το ήθος του Παναιτωλικού πήρε 15.570 ψήφους και διαφήμισε ξανά την Αιτωλοακαρνανία

Το ήθος του Παναιτωλικού πήρε 15.570 ψήφους και διαφήμισε ξανά την Αιτωλοακαρνανία

Ο Παναιτωλικός «κλείδωσε» πέρσι ουσιαστικά την παραμονή του στη Νέα Σμύρνη, όταν στις 11 Ιουλίου επικράτησε με 2-0. Σε έναν αγώνα που όμως έδειξε ξανά πόσο μεγάλη ομάδα είναι.

Ηταν μία αναμέτρηση «ζωής και θανάτου» και η νίκη των «κυανοκίτρινων» έστειλε τον αντίπαλό τους στα τάρταρα. Ομως ουδείς προκάλεσε με τη συμπεριφορά του και μάλιστα μετά τη λήξη του ματς οι παίκτες του Παναιτωλικού πήγαν σε εκείνους των γηπεδούχων και τους παρηγόρησαν, κερδίζοντας το σεβασμό και την αναγνώριση όλων για το ήθος τους, που πρεσβεύει άλλωστε όλος ο οργανισμός του συλλόγου.

Η ιστοσελίδα gazzetta.gr συμπεριέλαβε την κίνηση που έκαναν τα «καναρίνια» ως υποψήφια για να πάρει το Fair Play βραβείο του 2020 και ήταν η πρώτη του ποδοσφαίρου και δεύτερη συνολικά πίσω από τον 15χρονο αθλητή Λευτέρη Μπακογιάννη, που βρήκε στον λογαριασμό της μητέρας του έμβασμα 464.995 ευρώ από το ΤΠΔ και το επέστρεψε!

Συνολικά 15.570 ψήφισαν την ενέργεια των ποδοσφαιριστών μας σε σύνολο 120.699 που συμμετείχαν, δείγμα της μεγάλης απήχησης που είχε η πράξη τους.

Ο Παναιτωλικός πρεσβεύει πολλά περισσότερα από απλά μία ποδοσφαιρική και γενικότερα αθλητική ομάδα και αποτελεί μία διαφήμιση για όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Πηγή: agrinio-sports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. Θ._

  Το Έζησα!…

  Ήμουν εκεί!… (σε μια “περίεργη … κατά άλλα “Δημοσιογραφική” κερκίδα… Ν. Σμύρνης … στην οποία κάθε χλαπατσιασμένος Βαρύμαγκας Οπαδός Πανιώνιου είχε δηλώσει … “Δημοσιογράφος”…ιστοσελίδας … 777..) ..

  Ο Δυνατός Συνάδελφος Υπ. Τύπου Πανιώνιου … Χωρίς να έχει καμία Υποχρέωση … μου “απολογούνταν… μου Επεξηγούσε..παρακαλώ!…

  … Ενώ ο “κομισάριος” S.L. Μας Υποχρέωνε … αντί σε βασική Κερκίδα … να πάμε στη “Δημοσιογραφική”… βαρεμένων……

  ΤΕΣΠΑ….

  Οπότε Είδα Παναιτωλικάκια ΜΑΣ…. ν΄ αγκαλιάζουν … Συναδέλφους τους. τους Ομοίως Παιδιά Παίχτες Πανιώνιου….
  … Τό’ πα και τότε!…

  …………………….

  Είδα τότες και Παίχτη ΜΑΣ (ΔΕΝ κράτησα ΠΟΙΟΣ…) στην Έξοδοι, να ζητεί συγνώμη από Τσιλούλη…. για τσαμπουκά ματς!…

  Ο κ.Τσιλούλης…. νεβριασμένος ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ…

  Ο κ. Τσιλούλης , ΠΛΗΝ όμως κι Ασχέτως; (;;…) , θα μπορούσε Φέτος…. ΔΥΝΑΤΟΣ , να παίζει Παναιτωλικό…. Εάν & Εφόσον… ΕΠΡΕΠΕ!… .

  ……………

  Στο προκείμενο… όμως πάει ΟΤΙ Παναιτωλικοί Παίχτες;…. ακόμη και Νέοι στην Ομάδα …

  Έδωσαν ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΗΘΟΣ!…

  Αφτά (τα λίγα;;…)..

  ΘΙ._

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ …ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑ ΜΑΣ!.,..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.