Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Το Πανεπιστήμιο Πατρών υλοποιεί υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό – 24 τα κρούσματα μέχρι σήμερα

Το Πανεπιστήμιο Πατρών υλοποιεί υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό –  24 τα κρούσματα μέχρι σήμερα

Στο Πανεπιστήμιο Πατρών λειτουργεί όπως αναφέρει ανακοίνωση της πρυτανείας, Επιτροπή COVID19, η οποία έχει σχεδιάσει και υλοποιεί υγειονομικό πρωτόκολλο.

Μέχρι σήμερα έχουν νοσήσει 24 άτομα εκ των οποίων 19 φοιτητές/τριες, 1 μέλος ΔΕΠ, 3 εργαζόμενοι και 1 εξωτερικός συνεργάτης (εργολάβος).

Επιπλέον έγινε ιχνηλάτηση σε όλες τις περιπτώσεις επιβεβαιωμένου κρούσματος και δόθηκαν οδηγίες για καραντίνα ή τεστ όπου κρίθηκε απαραίτητο σύμφωνα με τα πρωτόκολλα.

Έχει γίνει απολύμανση σε 12 περιπτώσεις, σε χώρους του Πανεπιστημίου (περίπου 25 γραφεία, 5 αίθουσες/αμφιθέατρα διδασκαλίας και 12 εργαστήρια/εργαστηριακοί χώροι).

Με χρήματα από τον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών (ιδίους πόρους του Πανεπιστημίου) έχουν μοιρασθεί 25.522 μάσκες επαναχρησιμοποιούμενες και 3.848 απολυμαντικά 0.5lt.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους (διδάσκοντες, φοιτητές, εργαζόμενους, συνεργεία, εργολάβους, επισκέπτες κ.λ.π).

Το Πανεπιστήμιο Πατρών επιθυμεί να κάνει γνωστό ότι, η φοιτητική εστία Κούκος στο Κουκούλι ανήκει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Όλες οι ενέργειες που γίνονται εκεί σε συνέχεια των κρουσμάτων, γίνονται από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες της Επιτροπής COVID19 στο σύνδεσμο: http://www.upatras.gr/el/node/9462

Η υγεία όλων μας αποτελεί προτεραιότητα, τονίζει τέλος η ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. @@@@

    Αν δεν μπορειτε μονοι σας πειτε το να βοηθησουμε ε!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.