Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Το σημείο καμπής του Παναιτωλικού ή «διαλέξτε πίεση που θέλετε»

Και να ‘μαστε πάλι σε εκείνο το σημείο που φτιάχνει μεν πολλούς στο Αγρίνιο αλλά χαλάει και κάμποσους ακόμα. Στο σημείο όπου ο Παναιτωλικός μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Να πάει για Ευρώπη και να αλλάξει την Ιστορία του και συγχρόνως, περίπου την ίδια εποχή, να αλλάζει και την πρόσοψη και την ουσία του «μαγαζιού» του.

Να μην τα πολυλογούμε, ο Δέλλας χθες τα είπε καθαρά και ξάστερα. Για πρώτη φορά μίλησε για το όνειρο του Παναιτωλικού(έστω κι αν δεν θέλησε να το ονοματίσει), για πρώτη φορά είπε πως είχε παροτρύνει τους παίκτες του να διαλέξουν «ποια πίεση θέλουν». Αν θέλουν δηλαδή την πίεση να προσπαθούν να σωθούν ή θέλουν την πίεση του να επιδιώκουν να βγουν Ευρώπη.

Τα πράγματα πλέον είναι σαφή. Ο Παναιτωλικός είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Άρη και τον έχει στην έδρα του. Αγωνιστικά έχει σκαμπανεβάσματα αλλά και ένα ψηλό ταβάνι. Αρκεί να άκουγες την Δευτέρα το βράδυ ραδιόφωνα και τηλεοράσεις από Θεσσαλονίκη για να δεις πως Αρειανοί και ΠΑΟΚτσήδες τον μετράνε πολύ ως αντίπαλο. Θυμίζουμε το επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ…

Ο Δέλλας είπε ότι ο κόσμος βοήθησε αλλά (πολύ κομψά) είπε και ότι περιμένει περισσότερη στήριξη. Ότι ο Παναιτωλικός αξίζει ακόμη περισσότερη στήριξη, ως οντότητα, ως «οργανισμός» που είναι και η λέξη της μόδας.

Και πάνω από όλα χρειάζεται τις κινήσεις που θα αλλάξουν το επίπεδο. Όπως μαθαίνουμε, οι βελτιώσεις που θα γίνουν στο γήπεδο και το μουσείο -που ανέφεραν δημοσιεύματα από Αθήνα -θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Σήμερα περνάει περιφερειακό συμβούλιο η αποδοχή της χρηματοδότησης η οποία θα αναφέρεται  στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ενώ, όπως έχει γίνει κατανοητό, τα λεφτά θα διατεθούν από την Γ.Γ. Αθλητισμού μέσω υπουργείου Ανάπτυξης.

Στον Παναιτωλικό, λοιπόν, θέλουν την τελική υπογραφή από τον υπουργό Ανάπτυξης για να είναι σίγουροι  και μετά θα μάθουμε ποιες κινήσεις έγιναν καθώς και τι είναι να γίνει ακόμη.

 

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νικος

    Μεγάλη τύχη για τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο ο Κωστούλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.