Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

Το τερμάτισαν: Διαδίδουν ότι τα παιδιά με covid-19 θα τα μαζεύει η κυβέρνηση!

Το τερμάτισαν: Διαδίδουν ότι τα παιδιά με covid-19 θα τα μαζεύει η κυβέρνηση!

Όπως είχε πει ο Αϊνστάιν δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το Σύμπαν είχε πει ότι δεν ήταν και τόσο σίγουρος…

Τώρα που τα παιδιά του Λυκείου θα παρουσιάζουν δυο φορές την εβδομάδα self tests στα σχολεία, προκειμένου να μην εξαπλώνεται η νόσος, έχουμε επανεμφάνιση των γνωστών-αγνώστων… ξουραφιών που εξυφαίνουν νέες πανέξυπνες θεωρίες!

Μια τέτοια λέει ότι τα παιδιά που θα βρίσκονται με covid-19 θα τα παίρνει η κυβέρνηση και θα τα βάζει σε ειδικούς χώρους που θα φτιαχτούν! Απίστευτο; Κι όμως κυκλοφορεί σε ιστοσελίδες με… πατριωτικά ονόματα και το υπέροχο είναι ότι το κυκλοφορούν και συμπολίτες κι εδώ στο Αγρίνιο!

Πώς πίστεψαν και διαδίδουν μια τέτοια προφανή μπουρδολογία οι αετοί που «δεν τους κοροϊδεύεις με τίποτε»; Είναι απλό: άκουσαν σε κάποια βίντεο ότι τα παιδιά που θα βγαίνουν θετικά “θα απομονώνονται και θα απομακρύνονται από τους γονείς τους” και αντί να καταλάβουν ότι αυτό θα γίνει κατ’ οίκον νόμισαν ότι θα γίνει…παιδομάζωμα! Κάπου, λέει, φτιάχνεται ένας μεγάλος χώρος ειδικά γι’ αυτό!

Δεν είναι δυνατόν να το ζούμε αυτό το πράγμα! Κάποια φωλιά θα έχουν, δεν εξηγείται διαφορετικά!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. ΘΥΜΙΟΣ

  Οι μόνοι που μάζευαν παιδιά στη σύγχρονη ελληνική ιστορία ήταν οι παππούδες των «γνωστών – αγνώστων», κατά την περίοδο του Εμφυλίου. Τα χώριζαν από τις μανάδες τους και τα έστελναν για Γενίτσαρους του «Πατερούλη» Στάλιν στους «σοσιαλιστικούς παραδείσους».

 2. Άκης Ροδίτης

  Είναι οι ίδιοι που παραμονές των εκλογών του 2015 διέδιδαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, τα τέλη κυκλοφορίες και τα διόδια.

 3. Jonny68

  Μαζί με τον Aki έχουμε και τον ΘΥΜΙΟ. Σπάνε τα κοντέρ αχτύπητο δίδυμο, θα κάνανε καριέρα στην κωμωδία.

 4. ΘΥΜΙΟΣ

  Jonny68 με το ΘΥΜΙΟ και τον Άκη λες ότι γελάς όμως με την πίκρα που έχεις πολιτικά, κεντρικά και αυτοδιοικητικά, θα κλαις για πολλά πολλά χρόνια ακόμη. Περαστικούλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.