Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Το τοπικό ΤΕΕ αλληλέγγυο στα αιτήματα των φοιτητών του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων

Το τοπικό ΤΕΕ αλληλέγγυο στα αιτήματα των φοιτητών του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων

Ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα του πανεπιστημιακού Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Αγρινίου εξέδωσε το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
«Οι αλλαγές που δρομολογούνται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο νομό μας δεν λύνουν το ζωτικότερο πρόβλημα της συγκεκριμένης σχολής και των φοιτητών της που δεν είναι άλλο από την απουσία επαγγελματικών δικαιωμάτων», αναφέρει.
Η ανακοίνωση:
Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για μια ακόμη φορά γίνεται μάρτυρας των διαμαρτυριών των φοιτητών του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και συνάμα της προχειρότητας που το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Υπουργείο Παιδείας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ζήτημα.
Οι αλλαγές που δρομολογούνται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο νομό μας δεν λύνουν το ζωτικότερο πρόβλημα της συγκεκριμένης σχολής και των φοιτητών της που δεν είναι άλλο από την απουσία επαγγελματικών δικαιωμάτων.
Δεν μπορούν οι φοιτητές και οι οικογένειές τους να βρίσκονται σε μια διαρκή ομηρία , ενώ η ενδεχόμενη κατάργηση της σχολής οδηγεί σε υποβάθμιση των σπουδών και των πτυχίων τους.
Το ΤΕΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στα αιτήματα των φοιτητών και θα συζητήσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τμήματος.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Μπλέτσας Στυλιανός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΒΜ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ !!!Αλλά για να δούμε…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.