Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Ο τοίχος του ΔΑΚ Αγρινίου είναι αυτό που λέμε «τρύπα στον αστικό ιστό»!

Ο τοίχος του ΔΑΚ Αγρινίου είναι αυτό που λέμε «τρύπα στον αστικό ιστό»!

Δεν είναι κάποιο νέο, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια στο ΔΑΚ Αγρινίου. Η εντυπωσιακή τρύπα στον τοίχο της περίφραξης προς τον οικισμό που βρίσκεται παράπλευρα στο αθλητικό κέντρο της πόλης είναι… διαχρονική.

Την βλέπουν- και κάνουν πως δεν την βλέπουν- όσοι εξακολουθούν να αθλούνται ακόμη περιμετρικά. Αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που μόλις πέσουν πάνω σε κάποιον που ξεπροβάλει μέσα από τον τοίχο το εγκαταλείπουν το σπορ. Σου λέει, μην τρακάρουμε πάνω σε κανέναν και μπλέξουμε μετά…

Από το σημείο αυτό κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορα ευτράπελα και η συγκεκριμένη τρύπα έχει λειτουργήσει ως πύλη σε άλλη διάσταση αφού από αυτήν περνούν άνθρωποι και αντικείμενα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό!

Χθες το θέμα ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μετά από κάποιες σχετικές αναρτήσεις στα social media για το… «υπερσύγχρονο ΔΑΚ που κάνει κάποιους περήφανους»!

Σημειωτέον, σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου θα συζητηθεί η πρόταση να προσλάβει ο δήμος ιδιωτική εταιρεία security ώστε να φυλάσσεται το ΔΑΚ για τα επόμενα δύο χρόνια και το βράδυ από τις 11μέχρι τις 7 το πρωί. Διότι νυχτοφύλακες ΥΕ και ΔΕ δεν υπάρχουν στο προσωπικό.

Με τις ευχές μας και ρίχνουμε ιδέα: το βράδυ εκεί που θα φυλάνε οι νυχτοφύλακες και δεν θα έχει… κίνηση μέσα έξω, ας ρίξουν και μερικά τούβλα και λίγο μπετόν να κλείσει η τρύπα. Εντάξει, δεν είναι και τόσο σύννομο αυτό αλλά για μια μικρή τρύπα δεν θα το κάνει κάποιος θέμα.

Εκτός ίσως από όσους μπαινοβγαίνουν και… εξυπηρετούνται από την εν λόγω τρύπα!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Αρτέμης STIHL ο σπηλαιολόγος

    Από αυτή την τρύπα βγαίνει τα βράδια ο Άκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.