Δευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019

Με τον Ντίνο Καραπιπέρη στις Ακαδημίες ο ΛΕΩΝ

KARAPIPERIS FOTO Η Διοίκηση του ΛΕΩΝ Mεσολογγίου καλωσορίζει τον νέο προπονητή της Ακαδημίας Μπάσκετ τον coach κ. Κωνσταντίνο Καραπιπέρη. Αναφέρει στην ανακοίνωση:

Ο κ. Καραπιπέρης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής καλαθοσφαίρισης. Είναι αξιολογημένος και συμμετέχει ως βασικός προπονητής στα κλιμάκια της ΕΣΚΑΒΔΕ για την αξιολόγηση των παικτών που αγωνίζονται στα αναπτυξιακά τμήματα της Ένωσης.

Η σπουδαία δουλειά του έχει επιστεγαστεί με δύο πρωταθλήματα στην ΕΣΚΑΒΔΕ, με την ομάδα ΜΙΝΙ 2012-2013 του Παναιτωλικού και με την ομάδα της ΑΛΦΑ ’93 και το παιδικό της τμήμα της την περσινή περίοδο (2017-2018).

Η συμφωνηθείσα πολυσχιδής συνεργασία με τον κ. Καραπιπέρη για πρώτη φορά ενώνει δύο πόλεις, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, τον ΛΕΩΝ και την ΑΛΦΑ ’93, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους ανθρώπους και των δύο ομάδων να οργανώσουν από κοινού το αναπτυξιακό μπάσκετ με κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες στην περιοχή μας.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε στον κ. Καραπιπέρη, να είναι υγιής και να εκπληρώσει τις προσδοκίες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκφράζοντας ταυτόχρονα τις επιθυμίες και τους στόχους της νέας Διοίκησης η οποία έχει επίκεντρο τον μικρό αθλητή και την υγεία του Συλλόγου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.