Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε κλαδικές εκθέσεις

Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  σε κλαδικές εκθέσεις

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας  ενημερώνει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει με δικό της περίπτερο (μέσω ΕΟΤ) κατά το Β’ εξάμηνο του 2019 στις παρακάτω εκθέσεις τουρισμού:

Α/Α ΧΩΡΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
1 ΓΑΛΛΙΑ IFTM-TOP RESA ΠΑΡΙΣΙ 01-04 ΟΚΤΩΒΡΟΥ
2 ΙΤΑΛΙΑ TTG INCONTRI ΡΙΜΙΝΙ 09-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
3 ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ WTM ΛΟΝΔΙΝΟ 04-06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Α/Α ΧΩΡΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
4 ΕΛΛΑΔΑ PHILOXENIA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 08-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
5 ΕΛΛΑΔΑ ATHENS INTERNATIONAL TOURISM ΑΘΗΝΑ 06-08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αναφέρει εξάλλου το Επιμελητήριο:

Κύριοι στόχοι της συμμετοχής της Περιφέρειάς μας είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Ελλάδας, παράλληλα με την έναρξη και ενίσχυση της επικοινωνίας με σημαντικούς φορείς του τουρισμού στο εξωτερικό και την Ελλάδα.

Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό, ενημερώνουμε τα μέλη μας,  όποιος/ια επιθυμεί να φιλοξενηθεί στους χώρους του περιπτέρου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να επικοινωνήσει με το Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, τηλ.2613 620 169, e-mail: l.vasileiadis@pde.gov.gr ).

Επιπροσθέτως,  παρακαλούμε όπως εξετάσετε την δυνατότητα παραχώρησης κάποιων τοπικών προϊόντων ώστε να τα διαθέτουν με την μορφή κεράσματος στο περίπτερο της Π.Δ.Ε. κατά την διάρκεια των εκθέσεων. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το παραπάνω αναφερόμενο Τμήμα της Περιφέρειας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.