Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερo με αστατο καιρό στην Αιτωλοακαρνανία

Τριήμερo με αστατο καιρό στην Αιτωλοακαρνανία

kairos vroxes Διατηρείται ο άστατος καιρός στη Δυτική Ελλάδα το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, με βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε τιμές πιο χαμηλές για την εποχή που διανύουμε. Αναλυτικά.
Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται:

Παρασκευή 26-5-2017: Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις ,οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά  .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι, εντάσεως 3-4 μποφώρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  27-5-2017: Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις ,οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά  .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 26 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  28-5-2017: Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. πρόσκαιρα πιο πυκνές .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι, εντάσεως 3-4μποφώρ. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr/

Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται:

Παρασκευή 26-5-2017:Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις ,οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  27-5-2017: Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις ,οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  28-5-2017: Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις ,οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι, εντάσεως 3-4 μποφώρ. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 16 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Ναυπάκτου προβλέπεται:

Παρασκευή 26-5-2017: Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις ,οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά  .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 βαθμούς η ελάχιστη έως 22 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  27-5-2017: Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις ,οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά  .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 25 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  28-5-2017: Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. πρόσκαιρα πιο πυκνές .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι, εντάσεως 3-4 μποφώρ. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 16 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη


Για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται:

Παρασκευή 26-5-2017: Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις ,οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα  .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  27-5-2017:  Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις ,οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα  .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι,εντάσεως 3-4 μποφώρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  28-5-2017: Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις ,οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι, εντάσεως 3-4 μποφώρ. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 16 βαθμούς η ελάχιστη έως 26 βαθμούς η μέγιστη.

www.meteoclub.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.