Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020

10-13 Οκτωβρίου: επίκεντρο του Wakeboard η Τριχωνίδα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και 10th Trichonian Wakeboard

Συνέντευξη Τύπου για το 10th Trichonian Wakeboard Cup και το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Wakeboard παραχωρήθηκε  το μεσημέρι της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Marpessa.

To 10th Trichonian Wakeboard Cup θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Οκτωβρίου στη λίμνη Τριχωνίδα στο “Κτήμα Πιθάρι” και το επόμενο διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου θα γίνουν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αθλητικό Σύλλογο Αγρινίου “Τρίτωνα” και την υποστήριξη του Δήμου Θέρμου.

Στη συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης μίλησαν ο Πρόεδρος Κώστας Πιστιόλας, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Αλεξάνδρα Καρακώστα και η Σίσσυ Γιγκλά αθλήτρια του   «Τρίτωνα»  .

Ο κ. Πιστιόλας ανέφερε πως φέτος αναμένεται να λάβουν μέρος στους αγώνες πάνω από 60 αθλητές από 8 Ομίλους, ενώ θα υπάρχουν και διεθνείς κριτές. Μίλησε ακόμα για τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον Τρίτωνα και θα είναι 13 ή 14 και για την εμπιστοσύνη που υπάρχει από την Ομοσπονδία στο Σύλλογο, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Η κυρία Καρακώστα αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της στο Σύλλογο , συμμετέχοντας τους τελευταίους μήνες στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην υποστήριξη που υπάρχει από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και από το Δήμο Θέρμου.

Η 12χρονη Σίσσυ Γιγκλά μίλησε για τις επιτυχίες της στο άθλημα και κάλεσε τα νέα παιδιά να γνωρίσουν του wakeboard.

Ο κ.κ. Πιστιόλας και  Καρακώστα ευχαρίστησαν όλους όσους είναι αρωγοί αυτής της προσπάθειας και στηρίζουν τη διοργάνωση.

Κάλεσαν εξάλλου τον κόσμο να παρακολουθήσεις τους αγώνες και να γνωρίσει το άθλημα του wakeboard.

Η Προκήρυξη του 10th Trichonian Wakeboard Cup 2019 ΕΔΩ

Η προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Wakeboard 2019 ΕΔΩ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.