Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Τροχαίο σε στροφή με «ορατότητα μηδέν» στην Αγρινίου- Καρπενησίου

Τροχαίο σε στροφή με «ορατότητα μηδέν» στην Αγρινίου- Καρπενησίου

Ένα τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στο 14ο χιλιόμετρο της Ε.Ο Αγρινίου- Καρπενησίου, στο ύψος της Ραΐνας, αναδεικνύει του κινδύνους που ελλοχεύουν στο εν λόγω οδικό δίκτυο, σύμφωνα με το potamoulanews.blogspot.com.

Eυτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και οι συνέπειες περιορίστηκαν σε υλικές ζημιές ωστόσο σύμφωνα με το τοπικό blog στη συγκεκριμένη στροφή δεν υπάρχει καλή ορατότητα.

«Λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και της αδράνειας των φορέων σε πολλές στροφές τα αγριόχορτα έχουν ξεπεράσει ακόμα και τα τρία μέτρα σε ύψος, ενώ καλύπτουν και μέρος του οδοστρώματος με αποτέλεσμα οι οδηγοί των οχημάτων να μην έχουν ορατότητα», σημειώνει potamoulanews.blogspot.com.

Επισημαίνει πως οι διερχόμενοι οδηγοί ζητούν εγκαίρως να γίνει παρέμβαση έτσι ώστε να κοπούν δέντρα και χόρτα άμεσα πριν θρηνήσουμε θύματα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Avonimos

    Σωστά τα χόρτα πρέπει να κοπούν για την ορατότητα ΑΛΛΑ θα πρέπει να περνουμε κάπου κάπου και το ξερό μας από το γκάζι!!!!, με ελαφρύ φρενακι απαλά όπως χαϊδευεις μια γυναίκα!!! Με απαλές κινήσεις όχι βίαιες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.