Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Βανδάλισαν δεκάδες μνήματα στην κηδεία του τράπερ Mad Clip

Βανδάλισαν δεκάδες μνήματα στην κηδεία του τράπερ Mad Clip

Σκαρφάλωναν και πηδούσαν από τα κάγκελα για να μπουν μέσα, λένε στο protothema.gr οι υπεύθυνοι του κοιμητηρίου

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα του κατεστραμμένου τάφου μιας 20χρονης κοπέλας στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου όταν υπέστη σοβαρές ζημιές την ημέρα της κηδείας του Μad Clip.

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία αλλά και από όσα λένε στο protothema.gr οι υπεύθυνοι του κοιμητηρίου, τα άτομα αυτά δεν δίστασαν να προκαλέσουν καταστροφές προκειμένου να βγάλουν φωτογραφία το φέρετρο του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

«Στην κηδεία του Μad Clip το κοιμητήριο γέμισε ξαφνικά από χιλιάδες άτομα, από τα οποία τα περισσότερα ήταν νεαρής ηλικίας και επειδή δεν μπορούσαν να περάσουν όλοι από την είσοδο του κοιμητηρίου γιατί ήταν αρκετά τα άτομα, κάποιοι σκαρφάλωναν και πηδούσαν από τα κάγκελα για να μπουν μέσα στο κοιμητήριο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν ζημιές, να καταστραφεί ένα μνήμα μιας 20χρονης κοπέλας το οποίο ήταν κοντά στο μνήμα του Mad Clip και να σπάσει ένα βάζο κι ένα στηθαίο που ήταν τοποθετημένα σε ένα άλλο μνήμα μέσα στο κοιμητήριο».

Ο γνωστός youtuber και φίλος του Μad Clip, Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε instastories έγραψε:

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Λίνα Κεκέση

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.