Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Βίντεο: Γήπεδο Παναιτωλικού- Εντυπωσιακά εναέρια πλάνα του «στολιδιού» της Προυσιωτίσσης

Βίντεο: Γήπεδο Παναιτωλικού- Εντυπωσιακά εναέρια πλάνα του «στολιδιού» της Προυσιωτίσσης

Αναμφίβολα το γήπεδο του Παναιτωλικού είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα γήπεδα στην ελληνική επαρχία και τα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια αποτελούν σταθμό τόσο για την ομάδα όσο και το Αγρίνιο.

Το κανάλι From Above With Drone δημοσιεύει ένα εντυπωσιακό βίντεο με εναέρια πλάνα του γηπέδου που εντυπωσιάζουν.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Το Γήπεδο Παναιτωλικού αποτελεί τη φυσική έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναιτωλικού Γυμναστικού Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου (Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ).

Βρίσκεται στη στην πόλη του Αγρινίου, στη βόρεια πλευρά της πόλης, πολύ κοντά στο παλαιό νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα στην οδό Προυσιωτίσσης. Το Γήπεδο Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ χτίστηκε το 1930, ενώ στις 14 Μαϊου 2011 άρχισαν νέες εργασίες για επέκταση του γηπέδου στη νότια πλευρά (1.400 θέσεις) και τοποθέτηση προβολέων, καθώς η ομάδα κέρδισε την άνοδο της στην Α΄ Εθνικη (Super League).

Από το 2005 ξεκίνησαν στο γήπεδο εκτεταμένες επιδιορθώσεις και προσθήκες σύμφωνα με το σχέδιο της -τότε- νέας διοίκησης της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.

Τοποθετήθηκαν πλαστικά καθίσματα, κατασκευάστηκε σκέπαστρο στη μεγάλη κερκίδα και ανακαινίστηκαν πλήρως όλοι οι χώροι του γηπέδου. Αυτή τη στιγμή η χωρητικότητα είναι 7.321 καθήμενοι θεατές.

Στο χώρο του γηπέδου στεγάζονται επίσης τα γραφεία της ομάδας, μπουτίκ και καφετέρια. Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη Παναιτωλικό.

Το ρεκόρ προσέλευσης στο γήπεδο σημειώθηκε το 1977 σε έναν αγώνα του Παναιτωλικού εναντίον του Ολυμπιακού Πειραιώς, όταν 11.012 θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα.

Δείτε το υπέροχο βίντεο από το κανάλι From Above With Drone:

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΦΩΤΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΓΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ .

 2. Ανώνυμος

  ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ . ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ……………….. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΣΑΣ

 3. Ανώνυμος

  ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ . ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙ?

 4. Ετεροδημοτης

  Πρόεδρε σ. Ευχαριστούμε για ότι έκανες και ότι κανείς ακόμη για την ομάδα και την πόλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.