Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Βίντεο: Τι λένε στο Μεσολόγγι για το «βαθύ κόκκινο»- «υποφέρουμε απο 10 αρνητές»

Βίντεο: Τι λένε στο Μεσολόγγι για το «βαθύ κόκκινο»- «υποφέρουμε απο 10 αρνητές»

Ενώ η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα, τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται μεγάλη έξαρση κρουσμάτων covid – 19 στον Δήμο Μεσολογγίου

Αποτέλεσμα αυτής της έξαρσης θετικών κρουσμάτων ήταν να ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ότι ο Δήμος Μεσολογγίου μπαίνει στο «βαθύ κόκκινο».

Συγκεκριμένα σε ότι αφορά το Μεσολόγγι ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για μια «επιθετική εκθετική αύξηση κρουσμάτων». Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι οι ενεργές μολύνσεις στην περιοχή πενταπλασιάστηκαν μέσα σε 10 μέρες: «Στις 27 Απριλίου τα ενεργά κρούσματα ήταν 49 ενώ σήμερα φτάνουν τα 233», είπε.

Έτσι κάλεσε τους κατοίκους του Μεσολογγίου- αλλά και των γύρω περιοχών όπως του Αγρινίου και του Αιτωλικού- να επιδείξουν μεγάλη προσοχή καθώς η κατάσταση είναι «εξαιρετικά ανησυχητική».

Στο ακόλουθο βίντεο του οnairnews δείτε ρεπορτάζ με δηλώσεις για την έξαρση των θετικών κρουσμάτων covid-19 στο Μεσολόγγι.

www.onairnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Μάκης

  Και από τους χιλιάδες πιστούς που ένιωσαν μια υπερηφάνεια και μια μαγκιά που πήγαν και συνωστίστηκαν το πάσχα στις εκκλησιές χωρίς μάσκες και αποστάσεις για να πάρουν τη θεία φώτιση. Λουστήτε τα τώρα.

 2. ζμπλωσταινα

  Η δημαρχάρα του Μεσολογγίου μιλάει για μέτρα ατομικής προστασίας και χρησης μασκών και ο ίδιος έχει την μάσκα κατεβασμένη όταν μιλάει. Μια δουλειά είχες ρε δήμαρχε , να την φοράς για την κάμερα κανονικά . Ούτε αυτό πια!

 3. Στέλιος Αγγελής

  Κανένας δεν ξέρει τίποτα για το τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια!!!

 4. Δ.Δ

  ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΗ ΝΕΟΚΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΓΙΑ ΧΡΉΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΡΝΗΤΑΙ ΠΙΣΜΑΤΙΚΑ..ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΎ ΕΙΠΑΝ ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΆΛΕΣ

 5. Vaso

  ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΟΛΟΙ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΟΓΓΙ, ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΛΟ. ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.