Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Βραδιά Γαστρονομίας: Μια ξεχωριστή εκδήλωση στη Στάνο

Βραδιά Γαστρονομίας: Μια ξεχωριστή εκδήλωση στη Στάνο

gastronomia_amfilochia_maistros-31-650x434Μια ξεχωριστή εκδήλωση που κίνησε το ενδιαφέρον και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στην πλατεία του χωριού, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Αυγούστου στη Στάνο Αμφιλοχίας.
Ήταν μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Απανταχού Στανιατών και ιδιαίτερα του προέδρου Σπύρου Καραδήμα σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Θωμά Ζαρκάδα. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, με τη στήριξη του Δήμου Αμφιλοχίας και της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Στόχος της βραδιάς ήταν να αναδειχθούν τα τοπικά προϊόντα και εδέσματα της περιοχής.
Τη Λέσχη Αρχιμαγείρων εκπροσώπησαν ο Θωμάς Μπακοδήμος, Ιωάννης Μπαλωμένος, Κοσμάς Αναστασίου και Καροπούλου Χαρά.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κεράστηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι με εκλεκτά εδέσματα από παραδοσιακές συνταγές που είχαν ετοιμάσει νοικοκυρές του χωριού.

http://e-maistros.gr/

gastronomia_amfilochia_maistros (1)gastronomia_amfilochia_maistros (2)gastronomia_amfilochia_maistros (3)gastronomia_amfilochia_maistros (4)gastronomia_amfilochia_maistros (5)gastronomia_amfilochia_maistros (6)gastronomia_amfilochia_maistros (7)gastronomia_amfilochia_maistros (8)gastronomia_amfilochia_maistros (9)gastronomia_amfilochia_maistros (10)gastronomia_amfilochia_maistros (11)gastronomia_amfilochia_maistros (12)gastronomia_amfilochia_maistros (13)gastronomia_amfilochia_maistros (14)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.