Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

WARRIORS – ΘΥΡΑ 6:”Παίξτε μπάλα, δε σας φταίει τίποτα πλέον”

WARRIORS – ΘΥΡΑ 6:”Παίξτε μπάλα, δε σας φταίει τίποτα πλέον”

Oι οργανωμένοι του Παναιτωλικού WARRIORS – ΘΥΡΑ 6 εξέδωσαν ανακοίνωση με πολλά μηνύματα. Το κυριότερο προς τους παίκτες: ” Παίξτε μπάλα, δε σας φταίει τίποτα πλέον”. Ζητούν από όλους άμεσα αποτελέσματα, ευχαριστούν τον Τεννέ, αλλά επικροτούν την αντικατάστασή του και καλωσορίζουν τον Λεμονή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ

Ακόμα ένας αγώνας πρωταθλήματος τελείωσε την Τετάρτη με το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Η υπομονή μας δοκιμάστηκε και τεντώθηκε σε απόλυτο βαθμό για ακόμα μια φορά. Η στήριξη στην ιδέα που λέγεται ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μπορεί να είναι άνευ όρων και αδιαπραγμάτευτη αλλά η στήριξη σε πρόσωπα όχι πια. Ευχαριστούμε το Μπάμπη Τεννέ για την προσφορά του στην ομάδα, του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία αλλά δεν μπορούμε παρά να επικροτήσουμε την απομάκρυνση του από τον πάγκο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα στην προκειμένη περίπτωση είναι άθλιο. Φτάσαμε στο σημείο να πούμε ότι η υπομονή μας την Τετάρτη το βράδυ στέρεψε. Μαζί της όμως στέρεψαν και οι δικαιολογίες. Πλέον δεν υπάρχει ούτε ατυχία, ούτε τραυματισμοί, ούτε έλλειψη παιχτών, ούτε ηλίθιες αποβολές. Δεν υπάρχουν κλίκες, ούτε πονηρές δηλώσεις. Υπάρχει αλλαγή προπονητή και μαζί της αλλαγή της πορείας αυτής της ομάδας.
Καλωσορίζουμε τον Τάκη Λεμονή στην οικογένεια του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της παραμονής, ωστόσο από την Τετάρτη το βράδυ για μας υπάρχει μόνο μια αποδεκτή έκβαση του πρωταθλήματος από δω και στο εξής. Μιλάμε φυσικά για ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ της παραμονής μας στη Σούπερ Κλίκα. Θέτουμε τους πάντες – παίχτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση, κόσμο – προ των ευθυνών τους και απαιτούμε άμεσα αποτελέσματα. Η δική μας μάχη δίνεται ξανά την Κυριακή στο Καυτατζόγλειο, και όπως κάθε φορά θα κερδηθεί. Δε νομίζετε όμως κύριοι πως πρέπει να αρχίσουν οι νίκες να έρχονται και στο χορτάρι σιγά σιγά;

WARRIORS – ΘΥΡΑ 6

ΥΓ 1: Παίξτε μπάλα, δε σας φταίει τίποτα πλέον
ΥΓ 2: ΔΙΠΛΟ ΡΕ
ΥΓ 3: Τα καπνογόνα τα θέλουμε για να γουστάρουμε και να κάνουμε ατμόσφαιρα αλλά ΩΣ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.