Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Ξεκινά η λειτουργία των Τοπικών Ομάδων Υγείας σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

nosokomeio-giatroi-nosokomoiΗ Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας ανακοίνωσε πως την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 ξεκινά η λειτουργία της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας στο Δήμο Αγρινίου καθώς και η ΤΟΜΥ του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Παράλληλα εκφράζει την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή.
Η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας του Δήμου Αγρινίου θα βρίσκεται για εκπαίδευση στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου (Πλατεία Λουριώτου 1 τηλ. 2641020791), έως ότου εγκατασταθεί στο ΙΑΚ – ΙΑΤΡΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Σούλου Παναγιώτη 7) .
Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: tomyagrinio@1545.syzefxis.gov.gr
Η Τ.ΟΜ.Υ Αγρινίου είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό , νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00 μέχρι να εκδοθεί νέα οδηγία από την Διοίκηση.
Η Τοπική Ομάδας Υγείας του Δήμου Ιεράς Πόλης βρίσκεται επί της οδού Κύπρου και Λεβίδου.
Η Τ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00 μέχρι να εκδοθεί νέα οδηγία από την Διοίκηση.
Η Γραμμή επικοινωνίας με τη Γραμματεία της Τ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου είναι 2631051240.
Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: tomymesologgi@1545.syzefxis.gov.gr
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία, από την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018.
Οι ΤΟΜΥ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.