Σάββατο, Ιούλιος 20, 2019

Eπίσημο: Υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου η Χριστίνα Σταρακά

«Το Αγρίνιο πρέπει να κερδίσει τις χαμένες του ημέρες», λέει σε μήνυμα της η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά. Προβαίνει σε δήλωση με την οποία ουσιαστικά παραπέμπει στην υποψηφιότητα της για τη δημαρχία Αγρινίου. Με αυτή τη δήλωση δίνει η ίδια την επίσημη διάσταση σε μια εξέλιξη που κυοφορόνταν τους τελευταίους μήνες και η οποία προφανώς θέτει νέα δεδομένα στην αναμέτρηση του δήμου Αγρινίου.

Η αναφορά της πως «οι πολίτες του Αγρινίου βλέπουν τον τόπο τους να φτωχαίνει και να ασφυκτιά καθημερινά, εγκλωβισμένο στην αδράνεια και την έλλειψη στρατηγικής», είναι το πρώτο δείγμα κριτικής στη σημερινή δημοτική αρχή. Η δήλωση αυτούσια:

Αγρίνιο, 11 Ιανουαρίου 2019

«Το Αγρίνιο πρέπει να κερδίσει τις χαμένες του ημέρες»

Ως ενεργός πολίτης έμαθα να μην μηδενίζω και να μην απαξιώνω κανέναν. Αλλά και να μην σιωπώ μπροστά στις χαμένες ευκαιρίες για τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Το Αγρίνιο χρειάζεται μια νέα νέα δημοτική αρχή, με βαθιά γνώση των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατάλληλο πρόγραμμα για την αντιμετώπισή τους.

Με σύνθεση και όχι σύγκρουση.

Με πρωτοπορία και όχι οπισθοδρόμηση.

Με ουσία και όχι κενά λόγια.

Οι πολίτες του Αγρινίου βλέπουν τον τόπο τους να φτωχαίνει και να ασφυκτιά καθημερινά, εγκλωβισμένο στην αδράνεια και την έλλειψη στρατηγικής.

Κουράστηκαν να ακούν μεγάλα λόγια και να βλέπουν τις συγκρούσεις να αποτελούν τον κανόνα στο δημόσιο βίο

Απαιτούν έργο και πράξεις.

Θέλουν να γίνει ο Δήμος λειτουργικός, αποτελεσματικός, φιλικός.

Θέλουν το Αγρίνιο να προχωρά, με βάση τις αξίες της αλληλεγγύης, του πολιτισμού, της δημοκρατίας και ένα δήμο ασπίδα προστασίας απέναντι για κάθε δημότη.

Και τέλος θέλουν μια ξεκάθαρη προοπτική. Μια απάντηση για το πως αυτή η πόλη θα αλλάξει, πως θα δώσει τη δυνατότητα να δουλεύουμε και να ζούμε σε αυτήν με αξιοπρέπεια.

Τον αναπτυξιακό χάρτη του Αγρινίου ήρθε η ώρα να τον σχεδιάσουμε εμείς οι ίδιοι, ώστε να αφορά, ίσα και δίκαια όλες τις δημοτικές ενότητες, όλες τις περιοχές με σεβασμό στα ιδιαίτερα γνωρίσματά τους, στις πραγματικές τους ανάγκες.

Σε αυτές τις εκλογές κρίνονται πολλά. Δεν καλούμαστε απλά να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι διαχειριστές ενός δημόσιου οργανισμού.

Καλούμαστε να μετατρέψουμε το Αγρίνιο σε ένα δήμο πρωτοπόρο και καινοτόμο. Και επιλέγουμε να βάλουμε στο τραπέζι ακόμα και τα μεγάλα ζητήματα για το μέλλον αυτής της πόλης, χωρίς τη δικαιολογία ότι αυτά δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Για τους λόγους αυτούς στοχεύουμε και διεκδικούμε ένα δήμο κοινωνικό και αλληλέγγυο, που θα στηρίζει την παραγωγική και οικονομική ανάταξη της πόλης, τους εργαζόμενους και τους ανέργους, τους νέους, τους ηλικιωμένους και όλους όσους δοκιμάζονται σήμερα καθημερινά.

Το Αγρίνιο χρειάζεται μία νέα συμφωνία με τους πολίτες στη βάση αρχών και αξιών, για να μπορέσει να αλλάξει. Αυτή η συμφωνία ξεκινάει από τις γειτονιές, από τις δημοτικές ενότητες, από τα χωριά μας, από τους χώρους δουλειάς, από τη νεολαία μας. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε με κάθε πολίτη, με κάθε συλλογικότητα και να ακούσουμε κάθε αίτημα για αλλαγή.

Ήρθε η ώρα έμπειροι αλλά και νέοι ικανοί άνθρωποι, από όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου, να συνεργαστούν πάνω σε ένα απτό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα. Η επόμενη μέρα στην Αυτοδιοίκηση απαιτεί να κάνουμε το Δήμο πεδίο σύγκλισης, συνεργασίας και όχι χώρο αντιπαράθεσης και διχασμού.

Το Αγρίνιο μας μεγάλωσε. Τώρα, είναι η ώρα να το μεγαλώσουμε εμείς, με αισιοδοξία και πίστη ότι αυτός ο τόπος μπορεί να γίνει καλύτερος.

 

Το Αγρίνιο δεν αντέχει πλέον ούτε μια μέρα χαμένη!

Χριστίνα Σταρακά

Ποια είναι η Χριστίνα Σταρακά

Η Χριστίνα Σταρακά γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και είναι κόρη του έμπορου-ποτοποιού, Δημητρίου Σταρακά και της Αρετής Σταρακά, το γένος Σαμψών.

Σπούδασε στο Βρετανικό Συμβούλιο Αθηνών, στο τμήμα Αγγλικής φιλολογίας. Στην πορεία συνέχισε τις σπουδές της στον Οικονομικό κλάδο και είναι κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α) του Agricultural University of Plovdiv.

Εργάζεται στον τραπεζικό χώρο από το 1995, έπειτα από την επιτυχία της στην Α.Τ.Ε. μέσω γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Μέχρι το 2009 κατείχε υπεύθυνες θέσεις ως Προϊστάμενη Χορηγήσεων στο Κατάστημα Α.Τ.Ε. Κατοχής Μεσολογγίου και ως Υπεύθυνη Τομέα Ανάπτυξης στο Κατάστημα Α.Τ.Ε Μεσολογγίου. Στα μέσα του 2009, αποδέχθηκε επαγγελματική πρόταση από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την Διευθυντική Θέση του Καταστήματος Μεσολογγίου, όπου και εργάστηκε έως τον Ιούνιο του 2013,ενώ στη συνέχεια μετατέθηκε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Αγρινίου, κατέχοντας την Διευθυντική Θέση έως σήμερα.

Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια, ως μέλος της Π.Α.Μ.Κ Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Έκτοτε διετέλεσε ως εκλεγμένο μέλος σε πολλές θέσεις στα κομματικά όργανα. Επίσης είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η πορεία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2002, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αγρινίου .Το 2010 εκλέχθηκε ως Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα. Από την αρχή της θητείας της ορίστηκε Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής της Π.Δ.Ε., καθώς και μέλος του Δ.Σ της Ολυμπιακής Αναπτυξιακής Εταιρείας της Π.Δ.Ε. Μετά τις εκλογές του 2014 ανέλαβε αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας.

Έχει δυο παιδιά, την Θάλεια- φοιτήτρια Πολιτικού Τμήματος Νομικής Αθηνών- και τον Παναγιώτη- φοιτητή του Τ.Ε.Ι. Λογιστικής Καβάλας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

53 Σχόλια

 1. Ο θρύλος!!!

  Για της χαμένες μέρες που λες…πέντε χρόνια ήσουν αγκαλιά με τον Παπαναστασίου….η κάνω λάθος? Με λίγα λόγια έχεις μερίδιο ευθυνης για την κατάσταση στον δήμο Αγρινίου!!!

 2. Ανωνυμος

  Το Αγρίνιο πρέπει να κερδίσει τις χαμένες του μέρες να δούμε η Αιτωλοακαρνανία πότε θα τις κερδίσει που 5 χρόνια την διοικείς εσύ.
  Οι πολίτες του Αγρινίου είναι και πολίτες της Αιτ/νιας και γνωρίζουν απο πρώτο χέρι τι έκανες 5 χρόνια.
  Για να μιλήσεις για αδράνεια και έλλειψη στρατηγικής για το Αγρίνιο πες μας πρώτα για το σχέδιο και την στρατηγική που είχες και εφάρμοσες για το νομό.
  Οι πολίτες απαιτούν έργο και πράξεις για το αγρίνιο που όμως δεν είδαν στο νομό.
  Οσο για τον αναπτυξιακό χάρτη του αγρινίου εδώ γελάνε με τις προτάσεις που έκανες για το νομό.
  Οι πολίτες θέλουν νέα συμφωνία για το Αγρίνιο αλλά δεν ξεχνούν τη συμφωνία που υπεγραψες 5 χρόνια πριν για το νομο που βέβαια δεν τήρησες.

 3. Ο δίκαιος!!!!

  Όταν δεν μπορείς να κάνεις ένα έργο σαν αντιπεριφερειάρχης στην πόλη που γεννηθηκες και μεγαλωσες όπως λες…τι να περιμένουμε σαν δήμαρχος….να αλλαξη τα ρούχα του ο Μανωλιος και να τα φορέσει η Χριστίνα αλλιώς!!!

 4. Ο θρύλος!!!

  Εγώ περιμένω τον φίλο μου τον Ροδίτη!!! Τι λέει για την Χριστίνα? Η μόνο ο Μήτσος με το μπουκάλι είναι το πρόβλημα του!!! Περιμενω!!!!!!!!!

 5. Ksoltatou@hotmail.com

  Η κ σταρακα μάλλον πρέπει να ήταν σε άλλο νομό αντιπεριφερειάρχης δεν εξηγείται αλλιώς. Μιλάει για το Αγρίνιο της απαξίωσης της απομόνωσης της φτώχειας των ανύπαρκτων έργων . 5 χρόνια κυρία μου που ήσουν βόλτα πήγαινες Μεσολόγγι Αγρίνιο . Πρέπει σίγουρα να νιώθει υπερήφανη για την Αιτωλοακαρνανία των έργων . Το υπέροχο οδικό δίκτυο υπέροχες σχολικές μονάδες υπέροχα έργα από άκρη σε άκρη σε όλο το νομό τα ρέματα παντού καθαρά χωρίς καμία πλυμυρα πουθενά η Κλεισούρα κλειστή μόνο ένα χρόνο ο δρόμος νερομανας Προυσού τώρα από να ναι τελειώνει μετά από ενάμιση χρόνο μόνο και αφήστε τις δικαιολογίες για χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες . Μάλλον τα 5 χρόνια έβλεπε ευημερία κ πλούτο στο δ Αγρίνιου που σημειωτέον ο δήμος Αγρινίου περιλαμβάνει το μισό νομό και τώρα της ήρθε η θεία επιφοίτηση κ τα βλέπει όλα μαύρα. Εμπρός όλοι μαζί με τη σωτηρα που έχει όραμα σχέδιο στρατηγική με έργα και όχι λόγια …….

 6. Νικ.

  Και ο πήχης όλο και ποιο χαμηλά , , που ήταν αυτή πέντε χρόνια ??? Αντιπεριφερειάρχης δεν ήταν ??? έκανε κάτι για το Αγρίνιο????
  Τώρα το μόνο που περιμένουμε είναι να ακούσουμε τον μοσχολιο για αντιπεριφερειάρχη του Κατσιφάρα.

 7. Ανώνυμος

  ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ-ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ-ΟΤΙ ΨΕΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ?ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ 50 ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΓΕΙ.CHRISTOS

 8. θΑΝΑΣΗΣ

  Καλά θα ήταν να γίνει και μία λιτανεία για την σωτήρια ημέρα που ανακοινώθηκε επιτέλους η πολυπόθητη, από τον λαό του Αγρινίου, υποψηφιότητα της κυρίας Σταρακά.. Ευτυχώς και πάλι γιατί μετά την παραίτηση του κ. Μοσχολιού ορφάνεψε το Αγρίνιο και δημιουργίθηκε μεγάλο πολιτικό κενό

 9. Τζιοβάνι

  Μπήκε όλη η παρέα έγραψε εντάξει σας πήραν όλοι χαμπάρι παιδιά.Ψηφίστε Παπαναστασίου εσείς και αφήστε τους υπόλοιπους.

 10. Χρήστος

  Καλή επιτυχία κ. Χριστίνα,

  Το Αγρίνιο χρειάζεται μία δυναμική και ευγενική γυναίκα σαν εσάς.
  Έτυχε να σας γνωρίσω από κοντά πριν από ένα χρόνο στο χωριό μου το Ζευγαράκι, στο οποίο είχαμε πρόβλημα με τις πλημμύρες.
  Περάσανε αρκετοί πολιτικοί από το χωριό εκείνες τις ημέρες αλλά πραγματικά αυτό που με ενθουσίασε σε εσάς ήταν η ζεστασιά και η συμπόνια που δείξατε στους ανθρώπους, πιάσατε το χέρι της μητέρας μου και της υποσχεθήκατε ότι όλα θα πάνε καλά.
  Στα μάτια σας είδα σιγουριά και καθαρή ψυχή.
  Για μένα δεν έχουν σημασία τα λόγια και οι υποσχέσεις, τις σιχαίνομαι. Θέλω κάποιος να με κοιτάξει στα μάτια και να νιώσω αισιόδοξος για ένα καλύτερο αύριο.
  Πιστεύω σε εσάς και από καρδιάς σας εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνετε.

 11. κυρ - Παντελής

  Χρήστος. Αν για σένα έχουν σημασία τα μάτια, η ζεστασία, η συμπόνια και τα φούμαρα από το να κάνει κάποιος σωστά τη δουλειά του, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Το Ζευγαράκι πνίγηκε από τις πλημμύρες και δεν έλυσε ακόμα τα προβλήματά του γιατί η Περιφέρεια της κυρίας Σταρακά δεν έκανε αντιπλημμυρικές εργασίες!

 12. πασόκος

  Τζοβανι Και ποιος σου είπε εσένα πως όσοι κρίνουμε την κυρία Σταρακά θα ψηφίσουμε Παπαναστασίου???

 13. Ζωή

  Δυναμικές και τόσο δημιουργικές γυναίκες σαν την κυρία Χριστίνα δύσκολα βρίσκεις στο χώρο της πολιτικής! Καλή επιτυχία με ευγένεια και ήθος , όπως είχες πάντα Χριστίνα μου.
  Το έργο στον νομό συγκριτικά πάντα με την χρηματοδότηση, ήταν καινοτόμο. Περιμένουμε κάτι αντίστοιχο και ανώτερο στην πόλη μας! Ευχαριστούμε!

 14. Ως γυναίκα θέλω να πω ότι

  Η κυρία Σταρακα προτιμούσε να επισκέπτεται εγκαίνια και λοιπές φωτογραφιζόμενες δεξιώσεις, και να συμφωνεί σε «χάρες » προς χωριάτες κυρίως, των οποίων χάρων την εξαργύρωση περιμένει τωρα, παρά να πράξει οτιδήποτε για το Δήμο που τόσο λέει ότι νοιάζεται, όπως και την εν γένει περιοχή.
  Το Αγρίνιο πρέπει όντως να αλλάξει και να απομακρυνθεί από καρικατούρες πολιτικών όπως η δική της!

 15. δημητρης

  ασε ρε χριστινακι. εγω περιμενω συντομα το προγραμμα ολων των υποψηφιων δημαρχων να γελασω λιγο. οποιος δεν εχει στο προγραμμα του και αμεσα εκμεταλλευση της τριχωνιδας, του παρκου και αναπτυξη της ακαδημαικης κοινοτητας του αγρινιου, μην μπει στον κοπο. τοσα χρονια η κυρια σταρακα στην περιφερεια δεν εκανε τιποτα και εγλειφε τον πατρινο. ενα εργο εγινε εδω και 10 ετη, η ιονια οδος και αυτη δεν συνδεεται καν με το αγρινιο. τουλαχιστον ο παπαναστασιου κανει και λιγο ντολτσε βιτα και βγαζει προς τα εξω ενα αλλο αγρινιο με εκδηλωσεις και διαφορα αλλα. απο ουσιωδη εργα μηδεν κι αυτος.

 16. Ανώνυμος

  Οι θεσμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι ποδοσφαιρικά σωματεία ώστε να γίνονται μεταγραφές ερήμην του λαου και με αδιαφανή κριτήρια.Ο λαός είναι εδω,σας παρακολουθεί,αλλά δεν μπορεί κανένας να τον παραπλανεί ΠΑΝΤΑ.

 17. Βαβης

  Μεταγραφές και στη τοπική αυτοδιοίκηση.Με τι κριτήρια

 18. Δ.Γαλαζουλας

  Μεταγραφές και στη τοπική αυτοδιοίκη?Με τι κριτήρια?.Όταν ομωςέχεις διαχειρισθεί εξουσία μεγαλύτερη ενός Δήμου, είναι αυτονόητο να υποστείς και αυστηρότερη κριτικη!

 19. Γιώργος Φωτίου.

  Όσο θα κάνουν τα κόμματα επιλογές και μάλιστα μέτριες, για να τους ακούνε και να μην βγάζουν άχνα , το Αγρίνιο θα είναι μόνιμα μακριά από την εξελίξεις.
  Άντε και εις ανώτερα στην κεντρική πολιτική σκηνή !!!!!!!

 20. Anonimos

  Όλοι τους οταν φτανει η ωρα και οι στιγμή γραφει, συγνωμη.. Γράφουν ή τους γράφουν καποιοι ωραιες εκθεσεις και ποιηματάκια νσ πουν στο λαό και να τον τουμπάρουν, για να γεμιζουν αυτων οι τσεπες τους μαζί με την κουστοδία τους και να αδειάζουν οι δικες μας. Να πνιγόμαστε με την πρωτη ψιχαλα να πηγαινει η κοροϊδια σύννεφο!!! Καλη επιτυχία σε ολους αλλα εχω χασει καθε ελπιδα οχι για εμένα αλλά για τα Νεα παιδιά που εχουν μυαλό και κριση ποτε θα παρουν την ζωη στα χερια τους αφου καθε στιγμη μας την αφαιρουν σε μικρες δώσεις να αργοπεθαινουν και να τραβανε για τα ξενα.

 21. Roben

  Κάποιοι καλό θα ήταν να μην σχολιαζουν κ να μην υποτιμούν την υποψηφιότητα της κυριας Σταρακα, καλυτερα να πηγαίνουν βόλτα σε αυτο το φανταστικό πάρκο που με πολύ κόπο εκανε ο Δήμαρχος του 67% και να μην γίνονται η Metron Analysis στους πολιτες του Αγρινίου, αυτοί ξέρουν κ πολυ καλά μάλιστα.

 22. Κώστας

  Εάν κινηθεί (στοιχειωδώς) έξυπνα , στο δεύτερο γύρο θα κερδίσει ….

 23. Ανώνυμος

  Χριστίνα αυτός που σούγραψε το κείμενο βάλθηκε να σε καταστρέψει. Δεν ταιριάζει στο λόγο σου, στο ύφος σου και το έργο σου. Ιδιαίτερα αυτές οι αναφορές στο παρελθόν για χαμένες ευκαιρίες κ.λ.π. θα κάνουν τους Βαινά, Σώκο ,Μοσχολιό να πανηγυρίζουν απ’ τη χαρά τους.

 24. Ανώνυμος

  Η Σταρακα πρέπει να δώσει μια εξήγηση στον λαό της Αιτωλοακαρνανίας για την αποχωρηση από την περιφερεια!!!Δεν έχει πει τίποτα ακόμη!!!; Έγινε κατι?

 25. Ψ.Φ

  Η κυρία Σταρακα είναι πέντε χρόνια αντιπεριφερειάρχης, έχει κάνει κάτι για το Αγρίνιο και δεν το πήραμε χαμπάρι ????

 26. Ευαγγελία

  Τόση ώρα διαβάζω οργή από φανατισμένους μεσήλικες οι οποίοι φοβούνται μην ταράξει κανείς την μίζερη ζωή τους.
  Επιτέλους μία γυναίκα στο Δήμο. Η Σταρακά θα γίνει η Μελίνα Μερκούρη του Αγρινίου.
  Γυναίκες ενωμένες ποτέ νικημένες!

 27. Καλά μας κάνουν .

  Τελικα αυτή η πόλη δεν υπολογίζεται καθόλου .
  Λύπη και μόνο λύπη ….

 28. Ανώνυμος

  Ευαγγελία έχεις δίκιο…Η Μελίνα Μερκούρη της περιφέρειας θα γίνει τώρα δήμαρχος Αγρινίου!!! Τιμή μας που θα έχουμε τέτοια δήμαρχο που θα μοιάζει της Μελίνας!!! Η Σταρακα κάποια στιγμή να κατεβεί υποψήφια με σταυρο να δούμε την πραγματικη της αξία!!!

 29. Αναρχοκαπιτάλας

  Ευαγγελία! Να δω τη Σταρακά να τραγουδάει «τα παιδιά του Πειραιά» κι ας πεθάνω!!!

 30. Μήτσος

  Ευαγγελία » Η Σταρακά θα γίνει η Μελίνα Μερκούρη του Αγρινίου»!!!! και «Γυναίκες ενωμένες ποτέ νικημένες»!!! Επώνυμα πρέπει να γράφεις τέτοια κομπλιμέντα, γιατί ανώνυμα??? Ολόκληρο το σχόλιό σου εύκολα θα μπορούσε να γίνει viral !!!

 31. Anonimos

  (Τόση ώρα διαβάζω οργή από φανατισμένους μεσήλικες οι οποίοι φοβούνται μην ταράξει κανείς την μίζερη ζωή τους.). Ελπιζω καποτε οταν μεγαλωσεις με τις δικες σου δυναμεις και προχωρήσεις στην ζωή σου που σου ευχομαι ολόψυχα… να ξαναφέρεις στο νού σου περί φανατισμένων και μίζερων μεσήλικων και να ξερεις ενα στην ζωή…. Τα γέρικα τα άλογα δεν τα απορρίπτουν, ουτε τα σκοτωνουν οπως λεει η λαϊκή παροιμία…. Μπορει να κανανε λάθος σε πολλα πραγματα για πολλους λογους αλλα καποτε εστω και στα γερονταματα πρέπει να βαλουν μυαλό. Δεν πιστευω να εχουν κατι προσωπικο με τον καθενα υποψ/φειο Αρχοντα αλλα σε αυτον τον ριμαδότοπο δεν εχει γινει κατι ουσιαστικο για την Αναπτυξη του Νομου μας. Η δε πολη μας απο κεντρο εμποριου που ηταν καποτε καταντισε μην πω τι!!!!!! Οπως αλλωστε και ολη η χωρα. Καποτε υπηρχαν ντομπροι ανθρωποι και πολιτικοι που ελεγαν Ναι και Οχι. Σημερα ολοι τους κοιτανε τον κ….. Τους. Καληνυχτα και οποιον θελει ο «Σοφός» λαος μας ας βγαλει μπας και….. Αλλά ….. Θα δουμε….. Εσεις θα δειτε γιατι εμεις θα ειμαστε 3 κυπαρρισι δεξιά.

 32. Μήτσος

  Ευαγγελία «Η Σταρακά θα γίνει η Μελίνα Μερκούρη του Αγρινίου»!!! Και γιατί δεν το γράφεις επώνυμα??? Ολόκληρο το σχόλιό σουθα μπορούσε να γίνει viral !!!

 33. ανωνιμος

  Ξεφτίσανε οι άνθρωποι αδελφέ μου
  που είναι εκείνοι, που ‘χαν μέσα τους ψυχή
  που είναι εκείνοι, που μισούσανε το ψέμα
  και που ο λόγος τους μετρούσε σαν σπαθί

 34. Βαβης

  Το κόμμα που εκπροσωπεί το 6 τοις εκατό….. νομιμοποιείται να προτείνει υποψήφιο δήμαρχο για την κεντροαριστερά?

 35. Stef.

  Δεκα του μηνός Φεβρουαρίου αναχωρώ για Σουηδία για μόνιμη εγκατάσταση, το μόνο που θα μου λήψη θα είναι η ομαδάρα μού ο Παναιτωλικός, τίποτα άλλο.
  Για τα υπόλοιπα Αγρινιώτες καλά ξεμπερδεματα με αυτούς που έχετε μπλέξει , καληνυχτααααα !!!!!

 36. Anonimos

  Γιατί ολοι κοβονται να φτιάξουν τον τόπο και ειναι τοσα χρόνια αφτιαχτος; Το μονο που ξερουν ειναι να αλλαζουν κανενα πλακακι εξω απο τα δημαρχεια τους και τις γειτονιες τους!!! Και απ’ αυτα τα μισα ξεκωλημένα. Εργα για αναπτυξη και δουλεια στο Νομό κανένα. Πολη χωρις συνδεση με μεγαλες οδους ισον κουτσοχωρι. Λιμνες χωρις εκμεταλευση, ΑΕΙ & ΑΤΕΙ εξαφανησμενα, εργοστασια κανενα στην περιοχή, εργα μεγαλα για δουλεια, μηδεν. Δημοτικη βιβλιοθηκη σαπισμενη στο χρονο με βιβλια χωρις καμια σειρα…. Μουχλα παντου και υπαλληλοι χωρις να ξερουν που εχουν τα βιβλια. Και ενα μπακαλοβιβλιο δανισμου του 1825 παρκο ισον καπνοχωραφο, υπονομοι ακαθαρτοι και τρισαθλιοι σε ολη την πολη, ρεματα παρατημενα, καπναποθυκες καταρεουσες το συμβολο της καπνουπολης, μουσειο καπνου και λαϊκης παραδοσης του τοπου ανηπαρκτο. Θεσεις δουλειας ( οχι δημινα) για δουλεια μιλαμε οχι για μπαλωματα δεν υπαρχει!!! Τότε γιατι ξαναβαζουν να τρωνε απο τα ετοιμα!!!! ή απο τους πετσοκωμενους μισθους και συνταξεις; Ελεος ποια βαρεθηκαμεεεεεεε. 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

 37. Ανώνυμος

  Τους υποψηφίους δημάρχους τους προτείνει ο λαός της πόλης, δεν τους επιβάλλουν τα κόμματα.

 38. Αναρχοκαπιτάλας

  Ανώνυμε έτσι λένε όσοι ντρέπονται για το κόμμα τους και όσοι δεν πήραν στήριξη από το κόμμα του ανήκουν.

 39. Anonimos

  Σε αλλο πλανητη πρεπει να ζουμε ολοι μας αν πιστευουμε οτι οι υποψ. δημαρχοι δεν κατεβαινουν με τις » ευλογιες»,των πρωην κομματων!!!! γιατι πλεον δεν υπαρχουν κομματα παρα μονο αποκομματα. Και ολα ειναι ενας αρχταμάς.

 40. Ανώνυμος

  ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΕΔΩ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ΄΄Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ΄΄Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ? CHRISTOS

 41. kokorikos

  εγω θα ψηφισω αυτον που θα βαλει καμερες παντου σε ολο το αγρινιο και οποιο καλοπαιδο ξαναβαψει με γκραφιτι ή κανει αλλες φθορες κατευθειαν φατσα καρτα και να πληρωνει τις ζημιες. αντε αρκετα πια με ολους τους προοδευτικους δημαρχους.

 42. ΒΑΣΙΛΗΣ

  ΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΙ,ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ LINDL ΜΕΧΡΙ ΓΕΦΥΡΑ ΑΒΟΡΑΝΗΣ ,ΒΑΛΕ ΦΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ….ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ….ΒΡΕΕΕΕΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ

 43. Φοντακας

  Με νοοτροπίες «κληρονομικού δικαίου» μπορούν να διεκδικήσουν κάποιοι τη δημαρχια?????…..σε ποιον αιώνα ζουμε τελικά?

 44. Di. Ko

  Στο καλό Στεφ και να μην μας γράφεις…
  Δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να φύγουμε…
  Μακάρι να τα βρεις καλύτερα εσύ…
  Bye bye…

 45. Ανδρέας Γκορογιας.

  Γιατί όλοι οι αντιπεριφερειάρχες του Κατσιφάρα κατεβενουν για δήμαρχοι? Τόσο άσχημα είναι στην Περιφέρεια?
  Η κάτι άλλο συμβαίνει? Ο καιρός θα δειξει?

 46. Anonimos

  Άνοιγμα στην Κοινωνία; Με τι υλικά!!!! να φτιαχτεί αυτή εδώ η Κοινωνία που έχει σαπίσει εδώ και χρόνια!!!! Κρίμα….. Είμαστε Άξιοι της Κατάντιας μας…. Γιατί Χρόνια τώρα φαγωνόμαστε για τα Αξιώματα και τις θέσεις ευθύνης αφού η κεντρική εξουσία δεν μοιράζει σε όλους ισόποσσες δώσεις Ανάπτυξης για καθε γωνιά της Ελλαδας και του καθε τόπου; Η παρακμή της ρεμούλας υπήρχε ανατάμ παππα ντάμ…. Αλλα σημερα εχει ξεπεράσει καθε όριο…. Αναπτυξη ΝΑΙ Αλλά με τι; με υλικά παλαιας κοπής; ημιντασιόν θα βγει το προϊον!!!

 47. Δημήτρης

  Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους.. Τόσα χρόνια τι έχει κάνει η κ. Σταρακα για το Αγρίνιο? Μόνο για φωτογραφήσεις κ όπου γλέντια κ χαρές μπροστά ήταν! Πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα για να τρώνε κ να πίνουν τζάμπα τα «μεγάλα κεφάλια». Όταν πλημμύρισε το Ζευγαράκι πήγε γεμάτοι συμπόνια κ με κροκοδειλια δάκρυα έδωσε υποσχέσεις που φυσικά δεν τιρηθηκαν. Πράξεις θέλουμε όχι λόγια.. Βέβαια είχε το σκοπό της. Το δημαρχιλικη. Κ. Σταρακα, αφήστε τα γλέντια κ τους χορούς κ κάντε κάτι για τον τόπο σας. Με έργα κ όχι λόγια. Με αλήθειες κ όχι ψέματα. Με πράξεις κ όχι υποσχέσεις. Τότε ναι. Να παραδεχτώ ότι αξίζετε, γιατί προς το παρόν κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, δεν αξίζει να σας ψιφισουμε. Δεν σας έχουμε δει να κάνετε κάτι χρήσιμο για τον τόπο μας. Ολόκληρη αντιπεριφεριαρχης είστε. Εκτός κ αν είστε του κλωτσου και του μπάτσου μιας κ βγηκατε χωρίς σταυρό κ Πήρατε μια θέση που δεν αξιζατε. Τώρα όμως? Θα δείξει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.