Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Υποψήφιος στην Αχαΐα ο Κυριάκος Μητσοτάκης -“Είναι εκλογές του μυαλού και της ευθύνης”

Υποψήφιος στην Αχαΐα ο Κυριάκος Μητσοτάκης -“Είναι εκλογές του μυαλού και της ευθύνης”

Αυτές οι εκλογές να είναι «του μυαλού και της ευθύνης» προέτρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους ψηφοφόρους, μιλώντας στην Πάτρα, απ’ όπου ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα, ενώ επεσήμανε δε ότι προσωπικό του στοίχημα είναι η απελευθέρωση από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας.
«Ξεκινώ σήμερα τις κεντρικές παρεμβάσεις μου από την Πάτρα, με μια ομιλία για το «κλειδί» της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, που είναι και «κλειδί» για την επόμενη μέρα της χώρας: Την ισχυρή ανάπτυξη, που σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει λιγότερους φόρους και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που φέρνουν καινούργιες δουλειές. Δηλαδή περισσότερους και καλύτερους μισθούς που τονώνουν την κατανάλωση και νέες εισφορές που ενισχύουν τα ασφαλιστικά ταμεία», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε παραγωγικούς φορείς της Πάτρας, σε ανοικτή συγκέντρωση στον χώρο της «Αχαΐα Κλάους».

«Οι επενδύσεις φέρνουν καινούργιες και καλά αμειβόμενες δουλειές»
«Καινούργιες και καλά αμειβόμενες δουλειές φέρνουν οι επενδύσεις, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως χωρίς περισσότερους εργαζόμενους και έκρηξη απασχόλησης το ασφαλιστικό δεν μπορεί να είναι βιώσιμο» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ για να προσθέσει: «Πίσω από αυτήν την τόσο σημαντική λέξη -την ανάπτυξη- κρύβεται και η απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι με τους πολλούς και ποιος με τις ελίτ. Γιατί τι φέρνουν πρακτικά οι επενδύσεις; Φέρνουν πρώτα από όλα καινούργιες και καλά αμειβόμενες δουλειές. Για όλους» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Οπως επεσήμανε «οι επενδύσεις δεν φέρνουν μόνο θέσεις εργασίας, αλλά και φόρους υπέρ του Δημοσίου. Χρήματα, δηλαδή, για τα δημόσια νοσοκομεία. Για τους δασκάλους και τους καθηγητές. Για τους αστυνομικούς στις γειτονιές. Και έσοδα στο Ασφαλιστικό Σύστημα, ώστε να έχουμε αξιοπρεπείς συντάξεις», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: «Χρειαζόμαστε συμβόλαιο εργαζομένων και επιχειρήσεων»
Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι εισηγείται «συμβόλαιο εργαζομένων και επιχειρήσεων», υπογραμμίζοντας πως «έχουμε την απαίτηση η εργατική νομοθεσία να τηρείται και θα ελέγχεται με την καθιέρωση λευκού μητρώου για τους εργοδότες». Οπως εξήγησε «οι επιχειρήσεις θα ενθαρρύνονται να δίνουν παροχές πρόσθετες στους εργαζόμενους. Δεν θέλουμε πολίτες εξαρτημένους από επιδόματα. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους να πάρουν τον έλεγχο της δικιάς τους ζωής και των οικογενειών τους».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει πολίτες της Πάτρας -Φωτογραφία: Menelaos Michalatos / SOOC
Κατά τον κ. Μητσοτάκη «η Ελλάδα έχει δύο επιλογές. Η πρώτη είναι αυτή που ζήσαμε όλοι μας. Φόροι, φόροι, φόροι… Η δεύτερη είναι το σχέδιο της ΝΔ. Λιγότεροι φόροι και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που θα φέρουν νέες δουλειές».

Μητσοτάκης: «Είμαι έτοιμος να κυβερνήσω»
Ακόμη ανέφερε ότι «η ΝΔ είναι περισσότερο από ποτέ ενωμένη και ανανεωμένη και είμαι έτοιμος να αναλάβω την διακυβέρνηση της χώρας».

iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΑΣΕ ΚΟΥΛΗ.ΟΣΟΙ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 !!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΄΄ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ΄΄ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ !!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.