Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Ένας χρόνος agrinionews!

Ένας χρόνος agrinionews!

Σήμερα ,31 Ιανουαρίου 2009, το agrinionews συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής!
Στο χρόνο αυτό θέσαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με εσάς, που θα στηρίζεται στον αδέσμευτο γραπτό λόγο και στη παρουσίαση ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο, στο μέτρο φυσικά του δυνατού. Κρίναμε ότι αυτό που χρειαζόταν η τοπική μας κοινωνία είναι να δίνονται κίνητρα και να διατυπώνονται δημόσια οι απόψεις οσο το δυνατόν περισσότερο. Και σε αυτό συντελέσατε και εσείς με το παραπάνω…

Αυτό είναι η αφετηρία της αμφίδρομης επικοινωνίας και μόνο σε θετικά μονοπάτια μπορεί να οδηγήσει. Άλλωστε, ο γραπτός (διά)λογος σε πραγματικό χρόνο μπορεί να εκθέσει απόψεις πιο εμπεριστατωμένα. Στόχος μας ήταν και είναι η προβολή και η ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας, απ την οπτική γωνία των νέων ανθρώπων που πραγματικά αγαπούν τη γενέτειρά τους και αγωνιούν για το μέλλον της. Όλο αυτό το διάστημα μείναμε μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα, παρέχοντας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και ανεπηρέαστα αυτό το όμορφο και συνάμα συναρπαστικό ταξίδι, που ξεκινήσαμε πριν ακριβώς από ένα χρόνο, έχοντας συνοδοιπόρους μας όλους εσάς, που άλλοτε συμφωνείτε και άλλοτε διαφωνείτε με τα γραφόμενά μας. Αυτή όμως η ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων είναι που προάγει τον υγιή δημόσιο διάλογο και αποτελεί το βασικό κίνητρο, ώστε να αφιερώνουμε ένα σεβαστό κομμάτι του ελεύθερου χρόνου μας για την επιμέλεια του παρόντος ιστολογίου.

Η ανταπόκρισή σας πραγματικά μεγάλη για ένα τοπικό blog. Οι αριθμοί με βάση το google analytics μιλούν από μόνοι τους. Σε 12 μήνες 632 αναρτήσεις σε αυστηρά καθημερινή βάση, 260.000 επισκέψεις, ενώ τους τελευταίους 2 μήνες είχαμε περισσότερους από 500 μοναδικούς αναγνώστες ημερησίως, με αυξητικές πλέον τάσεις. Σε αυτά αξίζει να αναφέρουμε και τους 1078 φίλους μας στο facebook.

Για όλα αυτά θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε την καθεμιά και τον καθένα σας ξεχωριστά. Ελπίζουμε ότι οδεύοντας πλέον στο δεύτερο χρόνο ζωής, θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι μέσα από τα «διαδικτυακά» μας βιώματα, τα λάθη και τις παραλλείψεις μας και κυρίως μέσα από τη δική σας επoικοδομητική κριτική.

Με εκτίμηση,
Η συντακτική ομάδα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.