Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ένα στα τέσσερα παιδιά πιστεύει ότι οι βοσκοί βρήκαν τη φάτνη με… Google Maps!

Ένα στα τέσσερα παιδιά πιστεύει ότι οι βοσκοί βρήκαν τη φάτνη με… Google Maps!

Σύμφωνα με μελέτη στο βρετανικό εμπορικό κέντρο Brent Cross

ImageHandler.ashxΤο 20% θεωρεί ότι ο Ιησούς Χριστός είναι… ποδοσφαιριστής της Τσέλσι! – Ενα στα δύο παιδιά, ηλικίας 5 έως 12 ετών, θεωρεί πως στις 25 Δεκεμβρίου είναι τα γενέθλια του… Άη-Βασίλη – Το 10% πιστεύει ότι ο Ρούντολφ το ελαφάκι βρισκόταν μέσα στο στάβλο τη στιγμή της γέννησης του Θεανθρώπου
Φαίνεται πως το πραγματικό «νόημα» των Χριστουγέννων συν τω χρόνω χάνεται καθώς όλο και περισσότερα παιδιά αγνοούν τι γιορτάζουμε.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 παιδιών, στο βρετανικό εμπορικό κέντρο Brent Cross, ένα στα πέντε παιδιά πιστεύει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι… ποδοσφαιριστής της Τσέλσι!
Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα, το 52% των παιδιών, ηλικίας 5 έως 12 ετών, θεωρούν πως ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τα γενέθλια του Αη-Βασίλη!
Η ιστορία της γέννησης φαίνεται να προκαλεί σύγχυση στα περισσότερα παιδιά, καθώς το 35% πιστεύει ότι ο Ιησούς γεννήθηκε στο Νότιο Πόλο, ενώ το 27% ισχυρίζεται πως η μητέρα του Ιησού τον γέννησε μέσα σε μία εκκλησία.
Εν τω μεταξύ, το 10% πιστεύει ότι ο Ρούντολφ το ελαφάκι βρισκόταν μέσα στο στάβλο τη στιγμή της γέννησης του Θεανθρώπου.
Όπως αποκαλύπτει η έρευνα τα παιδιά έχουν μπερδέψει την πραγματική έννοια των Χριστουγέννων, με το να έχουν μάθει -απλώς- να περιμένουν δώρα από τον Αη-Βασίλη…
Το 25% πιστεύει ότι οι βοσκοί βρήκαν τη φάτνη με τη χρήση Google Maps, ενώ το 15% θεωρεί πως οι Μάγοι με τα Δώρα του έδωσαν ως δώρο μια τιάρα, ένα ραβδί και φτερά!
Ανάμεσα σε εκείνουν που δεν πιστεύουν ότι ο Ιησούς είναι παίκτης της Τσέλσι -και μάλιστα επιθετικός- θεωρούν πως είναι αστροναύτης ή παίκτης στο X-Factor.

http://www.protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΣΠΥΡΟΣ-ΑΓΡΙΝΙΟ

    Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΗ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ…ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ

  2. spirakos

    Εγώ λέω ότι όλο αυτό το άρθρο είναι ένα παραμύθι που δημιούργησε κάποιος δημοσιογράφος ,μπορεί κάποια παιδιά να μην μαθαίνουν τα στοιχειώδη για την θρησκεία μας αλλά όχι και το 52% ότι έχει γενέθλια ο Αι Βασίλης η το 25% ότι τον βρήκαν οι μάγοι με το Google maps η ότι του έκαναν δώρο την τιάρα.
    Ας αφήσουμε τα παραμύθια λοιπόν γιατί εγώ πιστεύω ότι το 99% αυτών που διάβασαν το άρθρο δεν το πίστεψαν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.