Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Αγρίνιο: Κανονιστικές ρυθμίσεις στο κυκλοφοριακό

Αγρίνιο: Κανονιστικές ρυθμίσεις στο κυκλοφοριακό

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του της 15ης Ιουλίου 2009 με την αριθ. 203/2009 απόφασή του ενέκρινε τις εισηγήσεις της Δημαρχιακής Επιτροπής, όπως αυτές περιέχονται στις υπ΄ αριθ. 230139 και 242/2009 αποφάσεις της, με τις οποίες εξετάσθηκαν τα από 18-3-2009 και 20-3-2009 πρακτικά – εισηγήσεις της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και αποφάσισε -μεταξύ άλλων-τα παρακάτω:

Τη σηματοδότηση του χαρακτηρισμένου ως πεζοδρόμου της οδού Τζαβελαίων, μεταξύ των Ο.Τ. 147 & 147Α για την ασφαλή διέλευση των πεζών.

Τη χρήση της παρκίδας για τις ανάγκες στάθμευσης των χρηματαποστολών της Τράπεζας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα.

Την αξιοποίηση του κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται πλησίον της παρόδου της οδού Απεραντίων, ως χώρο παιδότοπου.

Την τοποθέτηση οριζόντιας σήμανσης στις ράμπες αναπήρων που βρίσκονται στην πλατεία του Τοπικού Διαμερίσματος Δοκιμίου.

Την τοποθέτηση κάθετης σήμανσης (Ρ 40) στην αριστερή πλευρά της οδού Ιωάννου Βραχωρίτη για την εύρυθμη κυκλοφορία της οδού.

Την τοποθέτηση σήμανσης στην διαδρομή από Αγρίνιο προς Άγιο Ιωάννη Ρηγανά και πριν από τον κόμβο της ακαδημίας «Ελπίδες» όπου και η απότομη στροφή που οδηγεί στο Άγιο Ιωάννη Ρηγανά , με την οποία θα απαγορεύεται η διέλευση αυτοκινήτων στον εκεί δρομίσκο.

Την τοποθέτηση πινακίδων Ρ 40 και στις δυο κατευθύνσεις του τμήματος της οδού Αγίου Χριστόφορου το οποίο βρίσκεται μεταξύ των οδών Προυσιωτίσσης και Αντύπα.

Την τοποθέτηση πινακίδων Ρ40 και στις δυο κατευθύνσεις για το τμήμα της οδού Αντύπα που βρίσκεται μεταξύ των οδών Αγίου Χριστοφόρου έως οδό Γούναρη, μόνο για οχήματα άνω των 3,5 τόνων.

Την τοποθέτηση πινακίδων Ρ40 σε όλο το μήκος της οδού Γούναρη, (εκτός του τμήματός της που βρίσκεται μεταξύ της οδού Αντύπα και του 5ου Γυμνασίου) και μόνο για οχήματα άνω των 3,5 τόνων.

Tη σηματοδότηση στην διασταύρωση της οδού Θράκης και της επέκτασης της οδού Πολυζωίδη (κάτωθεν της Εθνικής οδού).

Tη σηματοδότηση της περιοχής στην οποία βρίσκεται το Αστυνομικό Μέγαρο.

Λεπτομέρειες στον πίνακα ανακοινώσεων και στο Σάιτ του Δήμου Αγρινίου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠ. ΓΡΙΝΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.