Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Ανακοίνωση των εργαζομένων του Ιχθυοκαλλιεργητικού Κέντρου Αχελώου

Ανακοίνωση των εργαζομένων του Ιχθυοκαλλιεργητικού Κέντρου Αχελώου


Οι εργαζόμενοι του Ιχθυοκαλλιεργητικού Κέντρου Αχελώου (ΙΧΘΥΚΑ Α.Ε.) εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για το προσωπικό ενδιαφέρον που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνος Μωραΐτης, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, τόσο των εργαζομένων όσο και του ΙΧΘΥΚΑ.

Ο κ. Μωραΐτης, με τις παρεμβάσεις και τη διαρκή συνεργασία που είχε με τον Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, όπου ανήκει το ΙΧΘΥΚΑ, απέμπλεξε το σοβαρό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την μισθοδοσία των εργαζομένων, που ήταν εδώ και οκτώ μήνες απλήρωτοι, αντιμετωπίζοντας ουσιαστικά θέμα επιβίωσης. Παράλληλα ζητούμενα μέσα από τις πρωτοβουλίες του Υφυπουργού, είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας, η συνέχιση της λειτουργίας και η αναβάθμιση και ενίσχυση του ρόλου του ΙΧΘΥΚΑ, ως πρότυπου ερευνητικού κέντρου.

Το ΙΧΘΥΚΑ δεν πρέπει να καταργηθεί.

Μπορεί να προσφέρει ακόμη πολλά στο τόπο μας με όποια μορφή και αν αυτό θα λειτουργήσει. Σε αυτήν την προσπάθεια καλούμε τον πολιτικό κόσμο του Νομού, φορείς και πολίτες να συνδράμουν , ώστε το Ιχθυοκαλλιεργητικό Κέντρο Αχελώου να συνεχίσει να προσφέρει αφού μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στον ρόλο του και τις προοπτικές του.

Νεοχώρι 22 Ιανουαρίου 2010

Ο Πρόεδρος

Διονύσιος Γραμμένος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.