Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού και αθλητικές εγκαταστάσεις τα νέα έργα που δημοπρατούνται

Βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού και αθλητικές εγκαταστάσεις τα νέα έργα που δημοπρατούνται

Δύο σημαντικά έργα που αφορούν τη βελτίωση των υποδομών στον αθλητισμό και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων δημοπρατούνται άμεσα.

Πιο αναλυτικά η Δημαρχιακή Επιτροπή ενέκρινε τους όρους δημοπράτησης στα εξής έργα:«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ “Κ.Χ. 1040″ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ»ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 300.000,00 € ” ΣΑΤΑ” Σύμφωνα με την μελέτη του έργου στο κοινόχρηστο χώρο (κάτωθι του παλαιού Αγίου Χριστοφόρου και επί της οδού Γούναρη) θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανάπλασης για την κατασκευή γηπέδου 5×5 και γήπεδο καλαθοσφαίρισης.

Παράλληλα θα ανακατασκευασθούν οι δρόμοι που περιβάλουν τον κοινόχρηστο χώρο (εργασίες ασφαλτόστρωσης – κατασκευή πεζοδρομίων – ηλεκτροφωτισμός).«ΕΠΕΚΤΑΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ»

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 200.000,00 € “ΣΑΤΑ”

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου προβλέπεται τοποθέτηση δημοτικού φωτισμού στις οδούς: Αγίου Γεωργίου, Παπακώστα, Παναγοπούλου, Σούλου, Μακρή, Σκόπα, Αλεξοπούλου και συμπλήρωση δικτύων ηλεκτροφωτισμού σε διάφορες οδούς του Δήμου Αγρινίου.
Y.Γ. Επιτέλους κάτι έπρεπε να γίνει άμεσα με τον δημοτικό φωτισμό, καθώς όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, δεν λειτουργεί σε πολλά σημεία της πόλης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.