Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020

Εγκαίνια χθες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Μεσολόγγι

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου – Ναυπακτίας, πραγματοποίησαν χθες τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Μεσολόγγι. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμάς , παρουσία του Δήμαρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη ,του εκπροσώπου της ΕΑΣ Μεσολογγίου – Ναυπακτίας Νίκου Φραγκούλη, δημοτικών συμβούλων και πολιτών.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης ευχαρίστησε στο χαιρετισμό του όλους όσους στηρίζουν τη λειτουργιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο θα εξασφαλίζει είδη διατροφής σε οικογένειες που αποδεδειγμένα χρήζουν βοήθειας και στήριξης. Το μεγάλο στοίχημα της Δημοτική Αρχής είναι αυτή η δράση να αποκτήσει διάρκεια, και να συνδυαστεί με τις άλλες παρεμβάσεις του δήμου στους παιδικούς σταθμούς, την πρόνοια και το Δημοτικό Ιατρείο.
Μέχρι τώρα προσέφεραν προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και τους ευχαριστεί ο δήμος Ι.Π.Μεσολογγίου:Εστιατόριο ΤΕΙ Μεσολογγίου,Τσαπραλης Νικόλαος (Όσπρια),Καρατζογιάννης Διονύσιος (Kρεοπωλείο),Μουρελάτος Ευάγγελος (Kρεοπωλείο), Σκαρμούτσος Δημήτριος (Kρεοπωλείο),Γκιάφη Μαρία & Σια ΟΕ (Ιχθυοπωλείο),ΓΑΙΑ Α.Ε. (Ελαιόλαδο),Αντωνόπουλος Δημήτριος (Ελαιόλαδο),Κασσαβέτης Χρήστος (Ελαιόλαδο),Αμάλθεια Α.Ε. (Ελιες),Σαρτζης Γεώργιος ,Μπούλης Νίκος,Φωκάς Γεώργιος,Γέφυρα Α.Ε.,Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου ΄΄Ο Άγιος Ιωαννης΄΄και Εκμισθωτές Ιβαριου Κλείσοβας Για προσφορές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο, 6974120283 (κος Παπαδημητροπουλος ) καθώς και στα Γραφεία της Πρόνοιας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.