Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Ημερίδα-τηλεοπτική εκπομπή με θέμα "Προκλήσεις και προβληματισμοί στην Ευρώπη"

Ημερίδα-τηλεοπτική εκπομπή με θέμα “Προκλήσεις και προβληματισμοί στην Ευρώπη”, θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο (Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας) το Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 (19:00-21:00). Τ

ην εκδήλωση διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου-Ναυπακτίας και την τηλεόραση του Αχελώου TV.
Θα λάβουν μέρος: ο Σπύρος Δανέλλης Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, o Χαράλαμπος Αγγουράκης Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Νικόλαος Χουντής, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος Ευρωβουλευτής των Οικολόγων-Πρασίνων.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: – η νέα μεταρρύθμιση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής που πρόκειται να ισχύσει μετά το 2013, – η Αγροτική Ανάπτυξη στην Ελλάδα, – Περιβαλλοντικά θέματα και οι επιπτώσεις των Κλιματικών αλλαγών, – η Περιφερειακή Ανάπτυξη, καθώς και – οι αλλαγές που επιφέρει η εφαρμογή της Συνθήκης της Λισσαβώνας. Τη συζήτηση, που θα μεταδοθεί απευθείας από το τηλεοπτικό κανάλι Αχελώος TV και άλλα περιφερειακά κανάλια, θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μάκης Μάκκας.
Οι Ευρωβουλευτές θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις που θα θέσουν τηλεφωνικά οι τηλεθεατές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.