Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Στείλατε το θέμα, μέσω agrinionews… στην Κομισιόν!

Στείλατε το θέμα, μέσω agrinionews… στην Κομισιόν!

Η υπόθεση της λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Κρυονέρι-Μεσολόγγι-Αγρίνιο, όπως θα διαπιστώσατε στην προηγούμενή μας ανάρτηση, έφτασε μέχρι και στο ευρωκοινοβούλιο. Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος κατέθεσε σχετική ερώτηση προς την Κομισιόν, θέτοντας υπόψη της τις σχετικές καταγγελίες, ζητώντας να ενημερωθεί για την τύχη των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων που καταβλήθηκαν για την ανακατασκευή της γραμμής.

Στο σχετικό δελτίο τύπου χρησιμοποιείται ως πηγή ενημέρωσης το agrinionews και ειδικότερα δύο άρθρα που δημοσιεύτηκαν στο ιστολόγιό μας από τον Όμιλο Φίλων Σιδηροδρόμων και το μαχητικό επί του συγκεκριμένου θέματος φίλου μας Βαγγέλη Πυρπύλη. Εμείς πραγματικά χαιρόμαστε όταν το διαδίκτυο και εν προκειμένω το παρόν ιστολόγιο συμβάλλει στην προβολή και ανάδειξη αναπτυξιακών ζητημάτων που σχετίζονται με τη γενέτειρά μας, ”προωθώντας” τα και εκτός των τειχών της χώρας. Ακόμη περισσότερο νιώθουμε ικανοποιημένοι όταν η δική ΣΑΣ συμβολή είναι καθοριστική προς αυτή την κατεύθυνση.

Να υπενθυμίσουμε ότι και πριν από 2 χρόνια (29 Φεβρουαρίου 2008) μετά από σχετικό ρεπορτάζ του agrinionews, o τότε βουλευτής και σημερινός υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραϊτης κατέθεσε ερώτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο αναφορικά με ένα μείζον θέμα των νυχτερινών σχολείων.

Τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι το διαδύκτιο μπορεί να αναδειχτεί σε ένα μέσο προώθησης των καθημερινών μας προβλημάτων. Κυρίως όμως αποδεικνύουν ότι οι σύγχρονοι πολίτες έχουν άποψη, η οποία πλέον ακούγεται! Το θέμα βέβαια είναι κάποια στιγμή οι ιθύνοντες να πράξουν τα δέοντα…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.