Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

1ο Resistance festival


Το 1ο Resistance festival θα διοργανωθεί φέτος στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, την Παρασκευή 17/9/2010 και το Σάββατο 18/9/2010, σε μια περίοδο όπου τίποτα δεν είναι όπως πριν. Αλλάζουν όλα και με γρήγορο ρυθμό στην εποχή που ζούμε. Η κυβέρνηση Παπανδρέου υπό τις εντολές της τρόϊκα εξαπολύει μία τραγική επίθεση στην αξιοπρέπεια και το μέλλον των νέων ανθρώπων, των εργαζόμενων, επίθεσης που γυρίζει στον 19ο αιώνα τα δικαιώματα της κοινωνίας ολόκληρης.

Αυτές τις δυο μέρες οι πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ μας, θα προβάλουν την ανάγκη όλοι μαζί να αγωνιστούμε ενάντια στο χρεοκοπημένο σύστημα, να αγωνιστούμε για μια διέξοδο που θα συμφέρει τους πολλούς.

φιλοδοξία μας είναι:

Οι άνθρωποι των τοπικών κοινωνιών, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, , οι μαθητικές κινήσεις, τα κύτταρα πολιτισμού της περιοχής, οι πολιτικές συλλογικότητες και οργανώσεις της αριστεράς, οι αντιρατσιστικές κινήσεις και οι οικολόγοι, οι εργαζόμενοι των σωματείων και οι αυτοδιοικητικές κινήσεις που λένε “Όχι στον Καλλικράτη”, να συναντηθούν στο φεστιβάλ που πραγματοποιούμε.

Αν μη τι άλλο στις δύσκολες εποχές που διανύουμε έχουμε ανάγκη τη συνεύρεση, την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών και προπαντός τον κοινό βηματισμό στους αγώνες που έρχονται.

Ραντεβού στις 17 & 18 Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου

Διοργάνωση ΚΟΕ

Τηλ. Επικ: 2641028859 κ 6977744393

http://Resistancefestival.blogspot.com/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.