Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2019

10 ομάδες ρίχτηκαν στο «κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» στο Αγρίνιο

«Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» ξεκίνησε στο Αγρίνιο και σε αυτό συμμετέχουν 10 ομάδες. Θα διαρκέσει έως τις 5 μ.μ..
Για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα στην πόλη σε διοργάνωση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Αγρινίου.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι γρίφων, δοκιμασιών, εξυπνάδας, ταχύτητας και τύχης, που διαδραματίζεται στην πόλη, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ιστορικά στοιχεία της περιοχής και όχι μόνο.
Οι 10 ομάδες (κάθε μία επέλεξε ένα χαρακτηριστικό όνομα) συγκεντρώθηκαν στις 11.00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο όπου έλαβαν τις οδηγίες από τους ανθρώπους της ΓΕΑ.
Θα διαγωνιστούν σε 13 γρίφους που θα τους δίνονται από την οργανωτική επιτροπή και οι οποίοι θα σχετίζονται με την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής και σε δύο δραστηριότητες. Οι τρεις πρώτες που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα λάβουν τα βραβεία.
Το παιγνίδι στηρίζεται στη βοήθεια που παρέχει η Επιτροπή της Σχολής Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας» της ΓΕΑ, τα μέλη της οποίας διέθεσαν πολύ χρόνο και κατέβαλαν πολύ κόπο για να επιλεγούν τα σημεία της πόλης που ενδιαφέρουν το παιχνίδι και να στηθούν οι γρίφοι εντοπισμού τους.
Η Οργανωτική Επιτροπή είναι αρμόδια για επίλυση κάθε ένστασης ή διαφωνίας που μπορεί να προκύψει.
Σημειωτέον πως κάθε ομάδα μπορεί να ορίσει ένα «στρατηγείο» όπου και θα συνεδριάζει, κρατώντας συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους της που θα μετακινούνται, αναζητώντας τις λύσεις των γρίφων, τις οποίες λύσεις θα μεταφέρει ο αρχηγός της ομάδας στην Οργανωτική Επιτροπή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.