Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Νέα εκδήλωση για την ανάπλαση του Πάρκου Αγρινίου

Νέα εκδήλωση  για την ανάπλαση του Πάρκου Αγρινίου

Κλείνει και ουσιαστικά η διαβούλευση επί της Διαχειριστικής μελέτης.

parko-4
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα λάβει χώρα άλλη μια εκδήλωση για το πολύπαθο έργο της ανάπλασης του Παπαστρατείου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου, παρουσία του Θεοχάρη Ζάγκα (Καθηγητή Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ.) ο οποίος με την ομάδα του ανέλαβε να καταρτίσει τη Διαχειριστική μελέτη για την ανάπλαση η οποία και παρουσιάστηκε την 29η Μαρτίου στο κατάμεστο Παπαστράτειο Μέγαρο.
Με βάση αυτή τη μελέτη ακολούθησε δημόσια διαβούλευση έως τις 20 Απριλίου . Η συμμετοχή στη διαβούλευση δεν ήταν μεγάλη ωστόσο υποβλήθηκαν 11 προτάσεις φορέων – πολιτών. Συγκεκριμένα, προτάσεις υποβλήθηκαν από τους επικεφαλής των παρατάξεων Ανατροπή Τώρα και Ανυπότακτο Αγρίνιο, το ΤΕΕ και ελάχιστους πολίτες.
Αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να παραστούν στη νέα εκδήλωση η οποία ουσιαστικά θα σηματοδοτήσει το τέλος της διαβούλευσης μιας και ο Θ.Ζάγκας και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν επικαιροποιημένη τη μελέτη, με όσες δηλαδή προτάσεις υιοθετήθηκαν και ενσωματώθηκαν ενώ θα απαντήσει και σε ερωτήσεις και θα υπάρξει διάλογος επί του ζητήματος της ανάπλασης του Πάρκου Αγρινίου που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία. Ακολούθως το θέμα θα συζητηθεί και σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου:

Ακολουθούν η Διαχειριστική Μελέτη Παπαστρατείου Δημοτικού Πάρκου όπως παρουσιάστηκε την 29η Μαρτίου και οι προτάσεις φορέων – πολιτών:

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.