Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019

1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Mπάσκετ Αγρινίου: κρίθηκε στα χαρτιά ο αγώνας Έμποροι-Δικηγόροι!

mpasket-geniki-arxeiou-mpala Το 1ο Εργασιακό πρωτάθλημα Μπάσκετ Αγρινίου μπήκε στην τελική ευθεία και αύριο διεξάγονται οι ημιτελικοί στους οποίους αναμετρούνται Δικηγόροι-ΤΕΕ και Στρατός-Δήμος Αγρινίου.

Το μεγάλο θέμα όμως δημιουργήθηκε στον αγώνα Εμπόροι -Δικηγόροι όπου οι πρώτοι επικράτησαν με 64-63 αλλά στα χαρτιά οι δικηγόροι πέρασαν καθώς έκαναν ένσταση που έγινε δεκτή από την ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο λόγος είναι ότι οι Έμποροι κατέβασαν 4 εν ενεργεία παίκτες ενώ ο κανονισμός λέει ότι σε κάθε αγώνα δηλώνονται δυο.
Μάλιστα οι δικηγόροι ισχυρίζονται οτι είχαν ειδοποιήσει οτι θα προέβαιναν σε αυτή την κίνηση δυο μέρες πριν τον αγώνα και λίγα λεπτά πριν την αναμέτρηση.Ο κανονισμός δικαιώνει απόλυτα του Δικηγόρους.

Ο Κανονισμός στο άρθρο 8
8.Όλες οι ομάδες δύνανται να διαθέτουν στη δύναμή τους όσα ενεργά μέλη ομάδων που συμμετέχουν τοπικά πρωταθλήματα υπό την προϋπόθεση όμως ότι δεν συμπεριλαμβάνεται παραπάνω των δύο (2) στην δωδεκάδα που δηλώνεται σε κάθε αγώνα και η ηλικία τους θα είναι 30 ετών και άνω. Τα μέλη των ομάδων θα πρέπει να έχουν τόπο κατοικίας και έδρα εργασίας εντός των ορίων του Δήμου Αγρινίου.

Τι ισχύριζονται οι Έμποροι.

Απο την πλευρά των Εμπόρων παρότι γνωρίζουν τον κανονισμό λένε οτι είναι νόμιμο δεν είναι και απαραίτητα ηθικό καθώς οι παίκτες που είναι εν ενέργεια ο ένας έχει παίξει ένα λεπτό σε ολόκληρο πρωτάθλημα (Τσουκαλάς) και οι Αγγελής και Κοκκοτός έναν αγώνα στον οποίο έγινε αφιέρωμα στην ομάδα του Ιναχου από την εφημερίδα live sport. Και καταλήγουν λέγοντας οτι αν σε ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα αυτό ειναι τοσο σημαντικό γεγονός για να γίνει ένσταση τότε χαλάλι του σε αυτόν που την κάνει.

H απόφαση της ΕΣΚΑΒΔΕ για τον αγώνα:

34370567_10156493105289485_5391091865321734144_n

basket247.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.