Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019

Να ένας υποψήφιος για τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου

katalipsi-nosokomeio_mesologgi_onairnews10

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μιχάλη η θέση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, με αρμοδιότητα το Αγρίνιο, έχει χηρέψει.
Ανέλαβε προσωρινά τη διοίκηση ο Πάνος Παπαδόπουλος, μέχρι τώρα αναπληρωτής διοικητής με αρμοδιότητα το Μεσολόγγι, ωστόσο έχει εκδοθεί προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης και η διαδικασία προχώρησε.
Το ενδιαφέρον φημολογείται πως είναι μεγάλο ωστόσο ένας υποψήφιος είναι για τα καλά γνώριμος…Ο λόγος για τον Γιώργο Κυριακόπουλο, εκ την περιοχής του Αγρινίου ορμώμενου, που άσκησε επί διετία τη διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου ως αναπληρωτής διοικητής της Ενιαίας Διοίκησης του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας. Είχε τοποθετηθεί επί συγκυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και παρέμεινε και ένα χρόνο με ΣΥΡΙΖΑ. Επρόκειτο για μια διετία που οι αντιπαραθέσεις του με εργαζόμενους, γιατρούς και… υπουργούς απασχολούσαν την ειδησεογραφική ατζέντα.
Φέρεται λοιπόν ο κ.Κυριακόπουλος να κατέθεσε πλέον αίτηση για τη θέση του διοικητή στο Αγρίνιο . Προφανώς επιθυμεί να πάρει τη ρεβάνς…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.