Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

1st Sports3.gr Instagram Volley Challenge

1st Sports3.gr Instagram Volley Challenge

Sports3.gr: «Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για 170 αθλήματα και τον Ολυμπισμό γιατί για εμάς… «Κάθε άθλημα μετράει»!

Μετρώντας 2 μήνες ζωής, το Sports3.gr απέκτησε φανατικό κοινό για την αθλητική ταυτότητά του, μακριά από κιτρινισμούς και οπαδισμό αλλά και για το πρωτογενές περιεχόμενο των άρθρων του, από την πένα έγκριτων αθλητικών συντακτών.

Ρεπορτάζ γύρω από όλα τα αθλήματα, wellness & fitness, betting, live μεταδόσεις είναι μόνο μερικά από αυτά που θα βρει ο αναγνώστης κάνοντας scrolling.

Πάντα κοντά στις αθλητικές εξελίξεις, την κοινωνία και το σήμερα, δημιούργησε το πρώτο instagram volley challenge, με συμμετοχή διάσημων ονομάτων του χώρου, επαγγελματιών παικτών της A1 ανδρών και γυναικών αλλά και απλό κόσμο που αγαπάει το άθλημα, που με χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Sports3.gr!

Το κορυφαίο δίδυμο του beach volley Αρβανίτη – Καραγκούνη με τους προπονητές τους αλλά και οι Μπάκα – Μαναβή, έδωσαν το παρόν από την πρώτη ημέρα, με ευφάνταστα και αυξημένης δυσκολίας ομολογουμένως challenges!

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300, μέσα στους οποίους η Έφη Σφυρή, η Ναταλία Δραγούμη, παίκτριες της ομάδας του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ της Α1 γυναικών αλλά και παίκτες από όλες τις ομάδες της volley league ανδρών!

Τα επιλεγμένα πλάνα του συνοδευτικού video δίνει μόνο μια μικρή αίσθηση από το υπέροχο κλίμα που δημιουργήθηκε, εξάλλου αυτός ήταν και ο σκοπός του sports3 volley challenge, να ενθαρρύνει τους παίκτες του αθλήματος, αλλά και τους λάτρεις και φιλάθλους του volley & beach volley να ενώσουν τη θετική ενέργειά τους και την αισιοδοξία τους σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη δημόσια υγεία και τον Ελληνικό αθλητισμό με κλειστά γήπεδα”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.