Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Ανενημέρωτος Κοντοζαμάνης!

Ανενημέρωτος Κοντοζαμάνης!

Mεγάλη εντύπωση προκαλούν τα λεγόμενα του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για το Νοσοκομείο Αγρινίου.

Λεγόμενα που αφενός δείχνουν άγνοια για την κατάσταση και αφετέρου ερωτηματικά για το αν η πολιτική ηγεσία λαμβάνει από τις τοπικές υγειονομικές αρχές αξιόπιστη ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, σήμερα συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτησή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Βαρεμένου προς τον υπουργό Υγείας σχετικά με τις ελλείψεις του νοσοκομείου Αγρινίου ως νοσοκομείου αναφοράς Covid19.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ.Βαρεμένου, ο κ. Κοντοζαμάνης, που παρέστη αντί του κ. Κικίλια, είπε ότι δεν γνωρίζει για την καθυστέρηση των έξη ημερών και ότι οι απαντήσεις δίνονται πλέον σε 24 ώρες. Ως προς τον μοριακό αναλυτή, πρόσθεσε ότι προτιμήθηκε να στέλνονται τα δείγματα σε άλλα νοσοκομεία, όπου ο τύπος των μοριακών αναλυτών απαιτεί φθηνότερα αντιδραστήρια.

Τα λεγόμενα Κοντοζαμάνη προκαλούν αρνητική εντύπωση και εύλογες απορίες για το γεγονός πως δεν… βρέθηκε κανείς από την 6η ΥΠΕ να του πει για το τι συμβαίνει με τις καθυστερήσεις στα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που αποστέλλονται στην Πάτρα και για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.