Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παπαναστασίου: «Η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα»

Παπαναστασίου: «Η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα»

«Η αντιμετώπιση του κύματος της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα», αναφέρει ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σχολιάζοντας την τοποθέτηση της κ. Σταρακά (EΔΩ) για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Το ζήτημα απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που είναι σε εξέλιξη δια τηλεδιασκέψεως όπου και ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των κκ.Παπαναστασίου και Σταρακά.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Αγρινίου:

«Η λειτουργία του Νοσοκομείου Αγρινίου και η αντιμετώπιση του κύματος της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα και ανέξοδη αντιπολίτευση.
Όπως όλοι γνωρίζουν, πολύ πριν την ανακοίνωση για την εφαρμογή lockdown, προκάλεσα σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των υγειονομικών φορέων της πόλης δηλαδή του Νοσοκομείου, ΕΟΔΥ, Κέντρου Υγείας, ΕΚΑΒ, Ιατρικούς και Φαρμακευτικούς Συλλόγους.

Στόχος ήταν ο συντονισμός, αφενός για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και αφετέρου για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων .
Όλοι όσοι συμμετείχαμε στη σύσκεψη αποφασίσαμε ότι είμαστε σε διαρκή και συστηματική συνεργασία και καταθέσαμε προτάσεις για την αντιμετώπιση όλων των καθημερινών ζητημάτων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Θυμίζω επίσης ότι, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, είχαμε αποφασίσει ότι τα χρήματα από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό θα διατεθούν αποκλειστικά για το Νοσοκομείο Αγρινίου και την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων αναγκών.

Όλα αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μαζί με τη πρόταση για ξεχωριστή συζήτηση.

Είναι αναγκαίο όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για να αντιμετωπίζεται με προχειρότητα. Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω τους συναδέλφους μου να αποφεύγουν τοποθετήσεις που καταλήγουν να κινούνται μεταξύ ερασιτεχνισμού και ανευθυνότητας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Lifestyle

    Δεν γίνεται η αντιμετώπιση της πανδημίας με πυροτεχνήματα….μάλλον για την κυβέρνηση θα το λέει,μέχρι τώρα δεν υπήρχε ουσιαστικός σχεδιασμός… παρά μόνο αστοχίες (άνοιγμα τουρισμού χωρίς τεστ) και ατάκες πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα έκανε χειρότερα.Κυβερνανε με νοοτροπία αντιπολίτευσης…

  2. Νίκος Τζαμπα-τζής

    Ποιοι μιλάνε για αστοχίες στο σχεδιασμό; Θα μπορούσαμε άνετα να μας κυβερνούν ακόμα άνθρωποι σαν τον Μαυραγάνη, που διετέλεσε και υφυπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο οποίος απαιτεί απ;o την κυβέρνηση να ψηφίσει διάταξη που να απαγορεύει στα εμβόλια να φέρουν συστατικά που τροποποιούν το γενετικό κώδικα του ανθρώπου. Γελάνε και τα πόμολα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.