Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

202 παιδιά έπαιξαν μπάσκετ στο Μεσολόγγι

202 παιδιά έπαιξαν μπάσκετ στο Μεσολόγγι

Το Μεσολόγγι και τα Γιαννιτσά φιλοξένησαν το τουρνουά MILKO 3X3 το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου.

Στα δύο τουρνουά αγόρια και κορίτσια ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε στο Μεσολόγγι πήραν μέρος 202 παιδιά (190 αγόρια και 12 κορίτσια). Στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών νικητές ήταν ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Μουζόπουλος (Γυμνάσιο – Λύκειο) και σε αυτόν των τριών πόντων ο Γιάννης Καλύβας (Δημοτικό) και ο Κωνσταντίνος Γένδουλας (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος, ο πρόδρος του Πνευματικού Κέντρου, Τάσος Σκαρμούτσος και οι εκπρόσωποι της ΔΕΛΤΑ, Παναγιώτης και Δημήτρης Σαρτζής.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου:

«Με τη συμμετοχή 200 παιδιών και εφήβων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Οκτωβρίου, το διήμερο Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο με την ΕΣΚΑΒΔΕ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ (ΕΟΚ).

Η αθλητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα μπάσκετ της ανατολικής περιμετρικής (Λιμάνι Μεσολογγίου), ενώ τους νέους αθλητές καλωσόρισαν εκ μέρους του Δήμου ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Αναστάσιος Σκαρμούτσος. Εκ μέρους της Ε.Ο.Κ. παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και της ΕΣΚΑΒΔΕ ο κ. Γεώργιος Μπέστιας.

Τα παιδιά του Τουρνουά ηλικίας από 6 έως 18 ετών, έλαβαν μέρος σε διαγωνισμούς δεξιότητας και αγώνες, ενώ απονεμήθηκαν αναμνηστικά όπως μπάλες του μπάσκετ, μπλούζες και αθλητικά σακίδια, προσφορά του χορηγού που υποστήριξε τη διοργάνωση».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.