Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Μετά από 23 χρόνια «αχνοφαίνεται» ελληνική νίκη στο Σπάρταθλον: Προηγείται σταθερά ο Αγρινιώτης Φ. Ζησιμόπουλος

Μετά από 23 χρόνια «αχνοφαίνεται» ελληνική νίκη στο Σπάρταθλον: Προηγείται σταθερά ο Αγρινιώτης Φ. Ζησιμόπουλος

Για πρώτη φορά μετά τον Κώστα Ρέππο, που πήρε την πρώτη θέση στο Σπάρταθλον το 1998, κερδίζει έδαφος όλο και πιο πολύ η πιθανότητας για Ελληνική νίκη εφέτος στο Σπάρταθλον.

Σύμφωνα με το spartorama Αγρινιώτης υπεραθλητής, Φώτης Ζησιμόπουλος, προηγείται σταθερά στον αγώνα και πέρασε πρώτος το Σημείο Ελέγχου της Στέρνας – Λύρκεια στις 18:58:36, σχεδόν 26 λεπτά πριν από τον δεύτερο Tamas Bodis από την Ουγγαρία και σχεδόν 42 λεπτά πριν τον τρίτο Λετονό Kumpins Ainars.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς να κάνει κανείς προβλέψεις σε τέτοιου είδους αγώνες, αλλά ο Έλληνας αθλητής χαρακτηρίζεται ως το «φαινόμενο» των τελευταίων ετών στις μεγάλες αποστάσεις.

Ο Αγρινιώτης υπεραθλητής, Φώτης Ζησιμόπουλος συμμετέχει στον αγώνα και θέτει ως στόχο, μεγάλη διάκριση, όπως δήλωσε και στην εκπομπή “ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ” της τηλεόρασης του Αχελώου την περασμένη Δευτέρα.

Με εμπειρία και διακρίσεις από παλαιότερους αγώνες υπεραποστάσεων, ο Φώτης Ζησιμόπουλος εκπροσωπεί την Ελλάδα μαζί με άλλους αθλητές και φυσικά κάνει περήφανο το Αγρίνιο.

φωτο αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.