Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Άφησαν χρήματα και τιμαλφή και έκλεψαν ένα… παιδικό αυτοκινητάκι στα Ιωάννινα

Άφησαν χρήματα και τιμαλφή και έκλεψαν ένα… παιδικό αυτοκινητάκι στα Ιωάννινα

Οι ατζαμήδες διαρρήκτες δεν είδαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι – Εντοπίστηκαν, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Πρέπει να αλλάξουν… επαγγελματικό προσανατολισμό οι τρεις “ποντικοί” που διέρρηξαν ένα σπίτι στα Ιωάννινα, αλλά τα έκαναν μούσκεμα καθώς δεν είδαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που υπήρχαν μέσα και έκλεψαν μόνο ένα ηλεκτρικό παιδικό αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους όταν εντοπίστηκαν!

Η οικογένεια έλειπε την περασμένη Κυριακή, όταν έγινε η διάρρηξη και βρήκε τα πάντα άνω–κάτω όταν επέστρεψε. Οι διαρρήκτες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν, όμως αν και είχαν ψάξει παντού δεν είχαν βρει τα μετρητά και τα τιμαλφή που υπήρχαν! Από την έρευνα που ακολούθησε από την Ασφάλεια, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών δραστών και στην κατοχή τους βρέθηκε το αυτοκινητάκι που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι… ατζαμήδες διαρρήκτες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Μάνος Τσαγκαράκης- protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.