Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Αφίξεις από Αργεντινή

Αφίξεις από Αργεντινή

k20298074Ο μεταγραφικός πυρετός στον Παναιτωλικό καλά κρατεί. Η επιθυμία του Γιάννη Ματζουράκη να έχει συμπληρωμένο το ρόστερ κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία έχει ενεργοποιήσει προ πολλού τους ιθύνοντες της ομάδας όσον αφορά την ενίσχυση του Παναιτωλικού.
Μετά και την απόκτηση των Ροντρίγκες, Ρότσα και Τομανέ από την χώρα της Πορτογαλίας, οι επόμενες αφίξεις παικτών αναμένεται να είναι από τη γνωστή στους αγρινιώτες αγορά της Αργεντινής με πληροφορίες να αναφέρουν πως περί τα τέλη του μήνα αναμένονται στο Αγρίνιο δύο ακόμη ποδοσφαιριστές (ένας μέσος κι ένας πλάγιος επιθετικός) προκειμένου να υπογράψουν στον Παναιτωλικό. Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει μιας και στον Παναιτωλικό τηρείται άκρα μυστικότητα, το βέβαιο πάντως είναι πως οι κινήσεις που γίνονται για τη συμπλήρωση του ρόστερ είναι γοργές ώστε τα κενά να καλυφθούν το συντομότερο δυνατό και να μπορέσει ο Γ. Ματζουράκης να μοντάρει την ομάδα όσο καλύτερα μπορεί στα δυνατά φιλικά που θα δώσει στη γειτονική χώρα με ομάδες του καμπιονάτο.
Εν τω μεταξύ την τελευταία εβδομάδα των διακοπών τους απολαμβάνουν οι παίκτες της ομάδας μιας και πλησιάζει η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου, ημερομηνία στην οποία ενδέχεται να έχουν αφιχθεί στο Αγρίνιο και οι δυο προαναφερθέντες αργεντινοί παίκτες μιας και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι ούτως ή άλλως σε προχωρημένο στάδιο.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.