Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή και… «συμμαχία» Νικηφόρου και Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή και… «συμμαχία» Νικηφόρου και Ασημίνας

Ο Νικηφόρος σε ανάγκη και η Ασημίνα στέκεται πλάι του στις Άγριες Μέλισσες.

Μεγάλες ανατροπές θα σημειωθούν, για ακόμη μια φορά, ανάμεσα στο ζευγάρι. Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο, ο Δούκας μαθαίνει την αλήθεια για τον γιο του, με αποτέλεσμα να ξεσπάει ένας τεράστιος καυγάς στους Σεβαστούς. Ο Νικηφόρος αναζητά νέο σπίτι, όσο η Ασημίνα καραδοκεί να του πάρει το παιδί, στις Άγριες Μέλισσες.

Οι εντάσεις συνεχίζονται, με την Μυρσίνη να βρίσκεται στη μέση σε έντονη απελπισία. Προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε πατέρα και γιο, όμως η ρήξη έχει δημιουργηθεί και είναι πολύ δύσκολο να γίνουν όλα όπως παλιά. Ο Νικηφόρος, μέσα στην απελπισία του, εγκαταλείπει το σπίτι των Σεβαστών και ζητάει βοήθεια από την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες. Θα δεχτεί να τον βοηθήσει;

Σε μεγάλη απόγνωση θα βρεθεί ο πρωταγωνιστής, μετά τα τελευταία γεγονότα. Ο ίδιος αισθάνεται, πλέον, ανεπιθύμητος ακόμη και στο ίδιο του το σπίτι. Όλοι έχουν στραφεί εναντίον του, με το μεγάλο του μυστικό να έχει βγει στην επιφάνεια. Σύμφωνα με το TiVi, ο Νικηφόρος φεύγει από το σπίτι με το παιδί, ζητώντας βοήθεια από την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες.

Την προσεγγίζει ξανά, μετά από όλα όσα έγιναν ανάμεσά τους. Εκείνη, δέχεται να τον βοηθήσει, με το να του βρει άμεσα ένα σπίτι για να μείνει. Ο Νικηφόρος την παίρνει μια ζεστή αγκαλιά, με τη σχέση τους να φαίνεται πως αναθερμαίνεται, χωρίς, όμως, να ισχύει κάτι τέτοιο. Πράγματι, οι δυο πρωταγωνιστές θα έρθουν κοντά, με τον Νικηφόρο να δείχνει αποφασισμένος να πολεμήσει τους Σεβαστούς.

Έτσι, δε ζητάει μόνο τη βοήθεια της Ασημίνας για το σπίτι, αλλά και για μια συμμαχία κατά του Δούκα. Μία πρόταση που φέρει μεγάλη ρήξη ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη, με την Δρόσω να εξοργίζεται για μια ακόμη φορά από την στάση της αδερφής της.

Πηγή: youfly

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.