Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Άγριες Μέλισσες: ο «Γιάννος» θυμάται το σοβαρό ατύχημα του στην Αιτωλοακαρνανία

Άγριες Μέλισσες: ο «Γιάννος» θυμάται το σοβαρό ατύχημα του στην Αιτωλοακαρνανία

Για τις σχέσεις του Ιώαννη Αθανασόπουλου που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» με την Αιτωλοακαρνανία, το agrinionews έχει αναφερθεί και κατά το παρελθόν.

Οι γονείς του «Γιάννου» κατάγονται και οι δυο από την Αγία Σοφία Θέρμου. Πατέρας του είναι ο Παναγιώτης (Πάνος ) Αθανασόπουλος και μητέρα του η Σπυριδούλα Ρούμπα .

Αιτωλοακαρνανανική υπόθεση λοιπόν οι «Άγριες Μέλισσες» καθότι και ο «Δούκας Σεβαστός» και η «Σοφούλα» έλκουν την καταγωγή τους από τα μέρη μας.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Γιάννο σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων μίλησε και για το ατύχημα που είχε σε μικρότερη ηλικία και παρά λίγο να του κοστίσει την ζωή κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών του στην Αιτωλοακαρνανία.

Στην ηλικία των έξι είχες ένα ατύχημα. Έπεσες από ένα πεζούλι του τόπου που έκανες διακοπές σε ένα γκρεμό και έμεινες για τρεις εβδομάδες σε κώμα.

Ναι. Ήταν το καλοκαίρι πριν ξεκινήσω να φοιτώ στο δημοτικό σχολείο. Παρακολουθούσα στην τηλεόραση μία εκπομπή με μονομάχους και πίστεψα ότι θα μπορούσα να ισορροπήσω σε μικρές επιφάνειες. Έτσι προήλθε δυστυχώς το ατυχές γεγονός. Με ασθενοφόρο με οδήγησαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, αλλά επειδή ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση μου έπρεπε να νοσηλευθώ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας. Σκέψου πώς ένα φέρι μποτ έκανε τη διαδρομή Ρίου- Αντιρρίου μόνο με το ασθενοφόρο μέσα προκειμένου να εισαχθώ όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο νοσοκομείο. Ήμουν για τρεις εβδομάδες διασωληνωμένος σε κώμα. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς μου «Ή θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει».

Σώθηκες από θαύμα ουσιαστικά.

«Ναι. Σώθηκα από θαύμα. Ξύπνησα τον δεκαπενταύγουστο. Από τότε έχω τεράστια πίστη μέσα μου. Έχω ένα δικό μου Θεό που προσεύχομαι κάθε βράδυ», είπε ο ηθοποιός στο «7 Μέρες TV».

Με πληροφορίες από protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.