Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Άγριες Μέλισσες: Το θαύμα για Λάμπρο και Ελένη στο τέλος της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Το θαύμα για Λάμπρο και Ελένη στο τέλος της σειράς

Ο Λάμπρος και η Ελένη θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο θαύμα στις Άγριες Μέλισσες, σχετικά με το παιδί που τόσο επιθυμούν. Πράγματι, οι πιθανότητες για να μείνει έγκυος η Λενιώ, είναι ελάχιστες. Μάλιστα, τα τελευταία γεγονότα με τον Μιλτιάδη και τον συνεταιρισμό, δε θα επιτρέψουν στο ζευγάρι να σκεφτεί και να παλέψει για αυτό το παιδί, όσο επιθυμεί.

Δυστυχώς, η Ελένη κουβαλάει μέσα της τα βασανιστήρια που βίωσε στη φυλακή. Η τραυματική αυτή εμπειρία, άφησε μεγάλο πόνο στην πρωταγωνίστρια, αλλά και προβλήματα υγείας. Η γιατρός στη Λάρισα ξεκαθάρισε στην Ελένη πως πολύ δύσκολα θα φέρει στον κόσμο το παιδί που επιθυμεί. Ωστόσο, οι πιθανότητες μπορεί να είναι λίγες, όμως υπάρχουν.

Η μεγάλη έκπληξη

Αυτό που ζητούν η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ένα παιδί, το οποίο θα ολοκληρώσει τη σχέση τους, στις Άγριες Μέλισσες. Πράγματι, το θαύμα αυτό δε θα αργήσει να έρθει. Οι δύο πρωταγωνιστές θα πετάξουν σε πελάγη ευτυχίας, μόλις η Ελένη μάθει από την Ρίζω πως περιμένει το παιδί του αγαπημένου της.

Το χαμόγελο θα απλωθεί στα χείλη της. Για πρώτη φορά οι τηλεθεατές θα δουν την Ελένη και τον Λάμπρο πραγματικά ευτυχισμένους. Δυστυχώς, όμως, η ευτυχία αυτή δε θα κρατήσει για πολύ. Τα προβλήματα στο Διαφάνι θα συνεχιστούν, ενώ η απώλεια του Μιλτιάδη θα στοιχίσει στον Λάμπρο. Η Ελένη θα μάθει πως ο πατέρας της χάθηκε άδικα και η δίψα της για εκδίκηση θα ξεσπάσει.

Ωστόσο, η είδηση για το παιδί θα δώσει μία μικρή λάμψη στη ζωή τους, μέχρι ο Λάμπρος και η Ελένη να έρθουν αντιμέτωποι με νέα προβλήματα, στις Άγριες Μέλισσες. Άλλωστε, η περίοδος της δικτατορίας στην Ελλάδα ξεκινάει, με τον Δούκα να κατέχει ισχυρή πολιτική θέση.

Πηγή: youfly.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.