Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο, Αγίου Γεωργίου και Οινέως : Η διασταύρωση που τρακάρουν οι παίκτες του Παναιτωλικού(κι όχι μόνο)!

Αγρίνιο, Αγίου Γεωργίου και Οινέως : Η διασταύρωση που τρακάρουν οι παίκτες του Παναιτωλικού(κι όχι μόνο)!

Μια από τις πιο επικίνδυνες διασταυρώσεις του αστικού ιστού του Αγρινίου είναι η συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Οινέως. Πρόκειται για «τυφλό» δρόμο προς τα δεξιά, από όπου έρχεται πλήθος αυτοκινήτων που μπαίνουν στην πόλη και μάλιστα, πολύ συχνά, αναπτύσσοντας ταχύτητες.

Στον δρόμο αυτόν λοιπόν(έχει ως μόνο στήριγμα τον καθρέφτη που βλέπετε μπροστά από το μπαλκόνι ενός σπιτιού(!) κι αυτόν όταν είναι στην θέση του, όχι πάντα δηλαδή…)συμβαίνει κάτι αξιοσημείωτο. Τρακάρουν (και)παίκτες του Παναιτωλικού.

To μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ήταν η σειρά του Αλχασάν Καμαρά να τρακάρει, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές για το αυτοκίνητό του. Παλιότερα είχαν τρακάρει οι Μαρτίνες και Βιγιαφάνιες, σε ένα ατύχημα για το οποίο ειπώθηκε πως είχαν γλιτώσει από άσχημο χτύπημα . Φήμες λένε ότι μερικές γρατζουνιές τις είχε πάθει και ο Άντι στο συγκεκριμένο σημείο αλλά αυτό δεν είναι είδηση γιατί ο Άντι μπορούσε να τρακάρει οπουδήποτε οποιαδήποτε στιγμή, διότι δεν έβλεπε μπροστά του από την… επιθυμία.

Πέρα από την πλάκα, πρόκειται για πολύ δύσκολη συμβολή που συναγωνίζεται επάξια εκείνη στα Τρία Φανάρια αλλά και την γειτονική διασταύρωση της Χαριλάου Τρικούπη με την Οινέως. Πολλοί έχουν κινδυνεύσει, ειδικά όταν ….λείπει ο καθρέφτης που έχουμε προαναφέρει. Με άλλα λόγια. κάτι πρέπει να γίνει με την ρύθμιση της κυκλοφορίας γενικότερα στην περιοχή.

Πάντως, σε ότι αφορά τους παίκτες του Παναιτωλικού, γνωστός ψιλικατζής της γειτονιάς(το έκλεισε το μαγαζί κι εκείνος…)καταγόμενος από χωριό έξω από το Αγρίνιο συνήθιζε να λέει ότι στην περιοχή …βρέχει  παίκτες του Παναιτωλικού γιατί αρκετοί μένουν προς Φιλελλήνων, Γηροκομείο κλπ. «Μαζεύονται συχνά για …μπαρμπεκιού(!) εδώ τριγύρω», συνήθιζε να λέει!

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.