Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Αγρίνιο: «Απέκρυπτε κατάσταση που ο ίδιος διαμόρφωσε», λέει ο δικηγόρος της νύφης στο γάμο που ματαιώθηκε από δήθεν ληστεία

Αγρίνιο: «Απέκρυπτε κατάσταση που ο ίδιος διαμόρφωσε», λέει ο δικηγόρος της νύφης στο γάμο που ματαιώθηκε από δήθεν ληστεία

Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης έχει «κεντρίσει» η πρωτοφανής ιστορία στο Αγρίνιο με τον γάμο που ματαιώθηκε ελέω μιας περίεργης ληστείας. Πρωταγωνιστές της υπόθεσης που το 2019 απασχόλησε την τοπική κοινωνία του Αγρινίου, η νύφη που έμεινε σχεδόν στα σκαλιά και ο «φευγάτος» γαμπρός.

Η γυναίκα κατέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον του πρώην συντρόφου της. Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου η εκδίκαση της υπόθεσης ψευδορκίας για την οποία κατηγορείται ο άνδρας που φέρεται να επινόησε ληστεία σε βάρος του δυο μέρες πριν το γάμο του, έλαβε νέα αναβολή.

Ο εν λόγω άνδρας είχε υποστεί και ξυλοδαρμό για τον οποίο επιμένει πως όντως συνέβη και για το λόγο αυτο άλλωστε νοσηλεύτηκε τότε στο Νοσοκομείο.

«Είναι φανερό από τα στοιχεία της δικογραφίας ότι έπεσε θύμα μιας σκηνοθετημένης κατάστασης από τον κύριο και κατηγορούμενο για να αποφευχθεί ο γάμος. Μπορεί για σας να είναι κοινωνικό το θέμα, εμείς στεκόμαστε στην ηθική βλάβη που υπέστη η κυρία. Για αυτό κατέφυγε στην Δικαιοσύνη και με μήνυση αλλά και αγωγή για την ηθική βλάβη. Επί μακρών ο κύριος αυτός απέκρυπτε την κατάσταση που ο ίδιος διαμόρφωσε. Σκηνοθέτησε μία ληστεία εις βάρος του και ομολόγησε ο ίδιος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο συνήγορος της γυναίκας, Σπύρος Κωνσταντάρας, μιλώντας στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.